Κριστιάνο Ρονάλντο: «Το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας θα είναι ανάμεσα στα πέντε κορυφαία στον κόσμο στο μέλλον»

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας θα είναι ανάμεσα στα πέντε κορυφαία στον κόσμο στο μέλλον»

Newsroom
cristiano_ronaldo_sad_al_nassr

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πιστεύει ότι το πρωτάθλημα Saudi Pro League στο οποίο εντάχθηκε φέτος θα μπορούσε με τον καιρό να γίνει ένα από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα στον κόσμο.

Ο αρχηγός της Εθνικής Πορτογαλίας εντάχθηκε στην Αλ Νασρ τον περασμένο Ιανουάριο με συμβόλαιο που εκτιμάται από ορισμένα δημοσιεύματα μέσων ενημέρωσης ότι αξίζει περισσότερα από 200 εκατομμύρια ευρώ. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο που έχει παίξει σε τρία από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου με θητεία στη Ρεάλ Μαδρίτης στη La Liga, στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Premier League και στη Γιουβέντους στη Serie A εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η Saudi League μπορεί να μπει στην κορυφαία πεντάδα πρωταθλημάτων του κόσμου.

Ο 38χρονος δήλωσε ότι η ποιότητα της διοργάνωσης της Σαουδικής Αραβίας είχε βελτιωθεί ακόμη και στο σύντομο χρονικό διάστημα που συμμετείχε σε αυτήν. «Είμαστε πολύ καλύτεροι και το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας γίνεται καλύτερο και την επόμενη χρονιά θα είναι ακόμα καλύτερο», δήλωσε στο κανάλι Saudi SSC την Τρίτη. «Βήμα-βήμα νομίζω ότι το πρωτάθλημα αυτό θα είναι ανάμεσα στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα στον κόσμο, αλλά χρειάζονται χρόνος, παίκτες και υποδομές. Αλλά πιστεύω ότι αυτή η χώρα έχει εκπληκτικές δυνατότητες, έχει εκπληκτικούς ανθρώπους και το πρωτάθλημα θα είναι σπουδαίο κατά τη γνώμη μου».

 

Τελευταία Νέα