Σουάρες: Ξαναχτύπησε με δεύτερη «διαστημική» γκολάρα μέσα σε τέσσερις μέρες (vid)

Το τρομερό γκολ του Σουάρες κόντρα στην Ιντερνασιονάλ

bet365

Το ένα γκολ του Λουίς Σουάρες είναι καλύτερο από το άλλο τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Γκρέμιο, το κοινό της οποίας είδε τον Ουρουγουανό να σκοράρει με απίθανο σουτ-«φωτοβολίδα» που τίναξε τα δίχτυα του κίπερ της Ιντερνασιονάλ.

Λουίς Σουάρες... χάρμα ιδέσθαι. Ο Ουρουγουανός «killer» έχει ξανανιώσει στη Βραζιλία (αν «γέρασε» ποτέ) και το αποδεικνύει με μερικά από τα ομορφότερα γκολ της ήδη πλούσιας συλλογής του.

Μετά τον ονειρικό «κεραυνό» με το εξωτερικό στο ματς της περασμένης Πέμπτης (18/5), ο άλλοτε στράικερ των Μπαρτσελόνα, Λίβερπουλ κι Ατλέτικο Μαδρίτης πέτυχε νέο φαντασμαγορικό τέρμα αυτή τη φορά απέναντι στην Ιντερνασιονάλ, με ανάλογα εκπληκτικό σουτ αρκετά μέτρα εκτός της μεγάλης περιοχής.

Κοντρόλαρε την μπάλα, άλλαξε κατεύθυνση ξεφεύγοντας από δύο αμυντικούς κι αφού δημιούργησε μόνος του τη θέση βολής, «εκτέλεσε» τον κίπερ των φιλοξενούμενων ανοίγοντας έτσι τον δρόμο της νίκης (3-1).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα