Τα Playoffs με τριάδα σε απόδοση «φωτιά»!

Newsroom
Ρούμπεν και Ολιβέιρα
Οι προσφορές της Novibet για την σημερινή αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η μάχη για τον τίτλο και για την τελική κατάταξη κορυφώνεται στη Super League και τα σπουδαία ματς της 8ης αγωνιστικής των Playoffs ίσως αποδειχθούν καθοριστικά.

Μετά το 0-0 στη Λεωφόρο με την ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός διατηρεί το προβάδισμα για την κούπα του πρωταθλητή και οι «πράσινοι» γνωρίζουν ότι με τρεις νίκες θα ολοκληρώσουν τη χρονιά στην κορυφή. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ στα τελευταία έντεκα παιχνίδια της, υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (20:00), ο οποίος είναι ανεβασμένος μετά τη νίκη επί του Άρη (3-2). Οι φιλοξενούμενοι θέλουν την 3η θέση και το βαθμολογικό κίνητρο των δύο ομάδων δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα κλειστό ματς, που θα κριθεί στο γκολ. Στο 1.80 το Under 1.5 στη μεγάλη αναμέτρηση της Λεωφόρου.

Πολύ σημαντικό και το ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό (20:00) και η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, η οποία θα περιμένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της σεζόν κάποιο στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού στη μάχη του τίτλου. Από τη μεριά τους, οι Πειραιώτες θέλουν να παραμείνουν 3οι και να ολοκληρώσουν μία κακή σε όλα τα επίπεδα σεζόν χωρίς άλλη απώλεια, όμως η «Ένωση» - που πρόσφατα κέρδισε με 3-1 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» - δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο. Σε απόδοση 1.75 ο άσος.

Από εκεί και πέρα, ο Άρης έχει το προβάδισμα στο ματς με το Βόλο (20:00), το οποίο ενδεχομένως να «κλειδώσει» την 5η θέση για τους Θεσσαλονικείς, που βρίσκονται ήδη στο +7 από τους αντιπάλους τους. Οι Θεσσαλοί μετρούν πέντε σερί ήττες και έχουν δεχτεί συνολικά 18 γκολ στα πλέι-οφ, ενώ οι γηπεδούχοι, παρά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι, παρουσιάζουν καλό αγωνιστικό πρόσωπο το τελευταίο διάστημα με «όπλο» την επιθετική τους λειτουργία. Το ενδεχόμενο του άσου σε συνδυασμό με Over 3.5 γκολ βρίσκεται σε απόδοση 3.60.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα