Νίκη για τίτλο ο Άρης Λεμεσού!

Newsroom
Πιο κοντά στον τίτλο ο Άρης Λεμεσού

bet365

Ο Άρης Λεμεσού νίκησε με 2-1 την Πάφο και ξέφυγε στο +3 από τον ΑΠΟΕΛ, o οποίος δεν μπόρεσε να κερδίσει εντός έδρας την Ομόνοια (0-0).

Ο Άρης, πέρασε το εμπόδιο της Πάφου, επικράτησε 2-1 και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Ομόνοια βρέθηκε στο +3 και πιο κοντά στον τίτλο. Το θρίλερ συνεχίζεται, ενώ μένουν μόλις τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε.

ο Άρης κατάφερε να προηγηθεί με τον Γκομίς στο 61’, ωστόσο στο 70΄ ο Ζάιρο πέτυχε το 1-1. Οι γηπεδούχοι πίεσαν και κατάφεραν να πάρουν σπουδαία νίκη χάρη στο τέρμα του Κοκόριν στο 85ο λεπτό.

Ο ΑΠΟΕΛ υπέπεσε σε γκέλα αφού έμεινε στο 0-0 με την Ομόνοια και έχασε την ευκαιρία να παραμείνει κοντά στην κορυφή. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία να προηγηθούν στο 8ο λεπτό με τον Ανσαριφάρντ να χάνει πέναλτι. Ο ΑΠΟΕΛ πίεσε, αλλά δεν μπόρεσε να βρει το γκολ της λύτρωσης. Στην επόμενη στροφή, ο πρωτοπόρος Άρης Λεμεσού φιλοξενείται από την ΑΕΚ στη Λάρνακα, ενώ ο ΑΠΟΕΛ δοκιμάζεται στην έδρα της Πάφου.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα