Άγιαξ - Αϊντχόφεν 2-3 πεν. (1-1 κ.α): Λύγισε τον Αίαντα στα πέναλτι και κατέκτησε ξανά το Κύπελλο!

psv_winnn

bet365

Τελικός... θρίλερ στην Ολλανδία και η Αϊντχόφεν είναι Κυπελλούχος, αφού επικράτησε 3-2 του Άγιαξ (1-1 κ.α.).

Η Αϊντχόφεν διατήρησε τα σκήπτρα στο Κύπελλο Ολλανδίας, καθώς επικράτησε για δεύτερη σερί σεζόν του Άγιαξ στον τελικό. Αυτή τη φορά το μεγάλο ραντεβού εξελίχθηκε σε θρίλερ, μιας και η PSV χρειάστηκε τη ρωσική ρουλέτα για να σηκώσει την κούπα. Ο Άγιαξ είχε τον έλεγχο, πίεσε και προηγήθηκε στο σκορ λίγο πριν το τέλος του 1ου μέρους χάρη σε αυτογκόλ του Τζάραντ Μπράνβεϊτ.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Ρουντ φαν Νίστελροϊ ισορρόπησε την κατάσταση το παιχνίδι απέκτησε ρυθμό, με τις ευκαιρίες να είναι διαδοχικές. Ο Τοργκάν Αζάρ ισοφάρισε για τους κυπελλούχους στο 67ο λεπτό, έχοντας περάσει αλλαγή λίγο νωρίτερα. Tίποτα δεν άλλαξε μέχρι τέλους, ούτε και στον εξτρά χρόνο.

Στη ρωσική ρουλέτα οι Μπρόμπεϊ και Έντσον Άλβαρες, έστειλαν την μπάλα άουτ, ενώ ο Γιούριεν Τίμπερ στο δοκάρι. Στον αντίποδα, ο Χερόνιμο Ρούλι νίκησε τον Ραμάλιο κι ο Ιμπραχιμά Σανγκαρέ είχε δοκάρι, όμως ο Φάμπιο Σίλβα έδωσε στην Αϊντχόφεν τη νίκη με 3-2.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα