Ισπανός τερματοφύλακας έκανε come out ως gay φιλώντας τον σύντροφό του μετά την άνοδο

Ο Ισπανός κίπερ αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος με ένα φιλί στον σύντροφό του

bet365

Ο βασικός κίπερ της Μαρμπέγια πανηγύρισε την άνοδο της ομάδας του στην τέταρτη κατηγορία με μία φωτογραφία στην οποία φιλάει τον σύντροφό του, κάνοντας παράλληλα και το come out του στην ποδοσφαιρική κοινωνία ως ομοφυλόφιλος.

Τον περασμένο Οκτώβριο ο Ίκερ Κασίγιας είχε προχωρήσει σε ένα tweet στο οποίο δήλωνε πως ήταν ομοφυλόφιλος. Αργότερα διέγραψε την ανάρτηση και ισχυρίστηκε πως έπεσε θύμα χάκερς, αν και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που πείστηκαν πως επρόκειτο για ένα κακόγουστο αστείο.

Αυτή τη φορά, ένας άσημος Ισπανός τερματοφύλακας χρησιμοποίησε την εν λόγω πλατφόρμα για να μοιραστεί την αλήθεια του, κι όχι για έναν φθηνό αστεϊσμό ή για να προκαλέσει ντόρο. Ο βασικός κίπερ της Μαρμπέγια, Αλμπέρτο Λεχαράγκα έκανε come out ως gay και το έπραξε με μια λυτρωτική κίνηση-γροθιά στα taboo του ποδοσφαίρου

Συγκεκριμένα, με μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται να φιλάει τον σύντροφό του, πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας μετά την άνοδο της Μαρμπέγια στην τέταρτη τη τάξει κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Στο κολλάζ των φωτογραφιών που ανήρτησε, φιγουράρει και οι γονείς του και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του, ενώ ο ίδιος συνόδευσε το post με το μήνυμα:

«Ευχαριστώ πολύ που είστε πάντα δίπλα μου, στα εύκολα και στα δύσκολα! Αυτή τη φορά έπρεπε να ζήσουμε την ομορφιά αυτής της στιγμής. Σας ευχαριστώ».

Αν και δεν θα έπρεπε να συνιστά είδηση, η κίνησή του αντιμετωπίστηκε με αποθεωτικά σχόλια από δεκάδες χρήστες κι αποτέλεσε μία ακόμα περίπτωση το τελευταίο διάστημα ενός ποδοσφαιριστή που μιλάει ανοιχτά για τη σεξουαλική του ταυτότητα μέσα στο 2023, μετά τον πλέον διάσημο της λίστας, Γιάκουμπ Γιάνκτο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα