Βραδυποριακός- Ταλαιπωριακός δίνουν ραντεβού στο γρασίδι τη Μ. Παρασκευή!

Newsroom
Βραδυποριακός- Ταλαιπωριακός δίνουν ραντεβού στο γρασίδι τη Μ. Παρασκευή!

bet365

Την αναβίωση του ιστορικότερου αγώνα παλαιμάχων σε όλη την Ελλάδα, ανάμεσα στον Βραδυποριακό και Ταλαιπωριακό θα έχουμε τη Μ. Παρασκευή (14/04) στο γήπεδο Νικαίας.

Την Μ.Παρασκεύη (14/4) και ώρα 11.00 πμ και με ώρα προσέλευσης 10.00 θα διεξαχθεί στο γήπεδο Νικαίας ο 54ος ιστορικός αγώνας Βραδυποριακού - Ταλαιπωριακού. Οι μεγάλες δόξες του Ολυμπιακού και της Προοδευτικής θα συνταντηθούν στο γρασίδι, στο μακροβιότερο φιλικό παλαιμάχων της χώρας.

Tο Βραδυποριακός - Ταλαιπωριακός διεξαγόταν ανελλιπώς από το 1961 κάθε Μεγάλη Παρασκευή, με μια διακοπή το 1967 λόγω συγκυριακής απαγόρευσης, μιας και συνέπεσε με την επικράτηση της δικτατορίας στις 21 Απριλίου 1967. Γίνεται πάντα στο γήπεδο της Προοδευτικής, στη Νίκαια Πειραιά, εκτός από το 1968 που φιλοξενήθηκε στο γήπεδο Νεάπολης, του Ιωνικού, επειδή στο γήπεδο Νικαίας γίνονταν έργα. Αγωνίζονταν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού (Βραδύποροι) και της Προοδευτικής (Ταλαίπωροι), ενισχυμένοι κάποιες φορές και από παλιούς παίκτες άλλων σωματείων.

Στο παρελθόν το ιστορικό φιλικό δεν έχει διεξαχθεί λόγω αδιαφορίας του κοινού ή λόγω άλλων παραγόντων όπως ο κορωνοϊός. Φέτος οι αειθαλείς παλαίμαχοι των δύο ομάδων έδωσαν και πάλι ραντεβού!

βραδυποριακός - ταλαιπωριακος

 

Τελευταία Νέα