Το πιο «τρελό» πλάγιο άουτ που έχεις δει: Ιρανός αμυντικός στέλνει την μπάλα με... κωλοτούμπα, όπου θέλει! (vid)

Ο Ιρανός που έχει τερματίσει τις εκτελέσεις πλαγίου

bet365

Τον λένε Ναντέρ Μοχαμαντί, παίζει στην ιρανική Ζομπ Αχάν και μάλλον είναι ο κορυφαίος εκτελεστής πλαγίων άουτ στον κόσμο, στέλνοντας την μπάλα 30 και 40 μέτρα μακριά μετά από... κωλοτούμπα!

Σπεσιαλίστες στις εκτελέσεις πλαγίων άουτ υπήρξαν και υπάρχουν πολλοί. Από τον Ρόρι Ντέλαπ, ως τον Γιον Άρνε Ρίισε ή τον Δανό, Βίλιαμ Κβιστ, δεν είναι σπάνιο ένας αμυντικός ή μέσος να έχει έφεση στα μακρινά γεμίσματα από πλάγιο άουτ, ένα «κρυφό» όπλο που μπορούσε να αποδειχθεί καθοριστικό για μια ομάδα ιδίως στα τελευταία λεπτά μιας αναμέτρησης. Ακόμα και οι παραπάνω τρεις μετρ του είδους, όμως, μάλλον θα έβγαζαν το καπέλο αν έβλεπαν μπροστά τους τον Ναντέρ Μοχαμαντί.

Η αναμέτρηση της Εστεγκλάλ του Ρικάρντο Σα Πίντο με τη Ζομπ Αχάν θα περνούσε ως ακόμα μία συνηθισμένη αναμέτρηση του πρωταθλήματος Ιράν που ελάχιστοι θα αναζητούσαν να βρουν highlights. Ωστόσο, ο Ιρανός αμυντικός, Μοχαμαντί, χάρισε μια σκηνή που δεν άργησε να γίνει αντιληπτή και να ταξιδέψει σε όλο το twitter.

Τι έκανε ο εν λόγω παίκτης; Εκτέλεσε πλάγιο άουτ πίσω από τη σέντρα μετά από «κωλοτούμπα» και κατάφερε να στείλει την μπάλα οριακά στη μεγάλη περιοχή του αντιπάλου!

Μοιάζει με προϊόν μοντάζ, αλλά δεν είναι. Πολύ απλά γιατί ο παίκτης της Ζομπ Αχάν εφάρμοσε την ίδια τεχνική και δεύτερη στο ίδιο ματς, με ανάλογα αποτελέσματα. Για την ακρίβεια, είναι το σήμα κατατεθέν του στο ιρανικό πρωτάθλημα, δοκιμάζοντας εντατικά αυτό τον πρωτότυπο τρόπο εκτέλεσης από το 2021 και έχοντας τελειοποιήσει την ακρίβεια που δίνει στα γεμίσματά του.

Δείτε τις παλαιότερες εκτελέσεις του:

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα