Μεξικό: Διαιτητής έριξε γονατιά στα γεννητικά όργανα ποδοσφαιριστή (vid)

Newsroom
Διαιτητής στο Μεξικό έριξε γονατιά στα γεννητικά όργανα ποδοσφαιριστή

bet365

Τρομερό σκηνικό στο Μεξικό με διαιτητή να ρίχνει γονατιά στα γεννητικά όργανα ποδοσφαιριστή που του διαμαρτυρήθηκε έντονα.

Διαιτητής σε αγώνα μεταξύ της Κλουμπ Αμέρικα και της Λεόν για την πρώτη κατηγορία του Μεξικό χτύπησε με γονατιά στα γεννητικά όργανα ποδοσφαιριστή. Ο Λούκας Ρομέρο πλησίασε τον διαιτητή Φερνάντο Ερνάντες και του διαμαρτυρήθηκε έντονα για υπόδειξή του κολλώντας του σχεδόν το κεφάλι με αποτέλεσμα ο άρχων της αναμέτρησης να έχει την συγκεκριμένη αντίδραση και ο ποδοσφαιριστής να πέφτει στο χορτάρι μετά το χτύπημα.

Η ενέργεια αυτή προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερη ένταση στον αγώνα με αποτέλεσμα να αποβληθούν οι προπονητές των δύο ομάδων. Για την ιστορία ο αγώνας έληξε 2-2. Η Λεόν προηγήθηκε στην έδρα της Αμέρικα με τον Αλβαράδο στο 45+2', με τους γηπέδουχους να βρίσκουν δύο τέρματα με τους Βαλντές (63') και Μάρτιν (69') και να κάνουν την ανατροπή. Η Λεόν δεν είχε πει όμως την τελευταία της λέξη και ισοφάρισε με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Τζοέλ Κάμπελ σε 2-2 στο 90+4'.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα