Παναιτωλικός-Λαμία: Οι μεγάλες στιγμές του πρώτου μέρους (vids)

Newsroom
οφη

bet365

Παναιτωλικός και Λαμία ολοκλήρωσαν το πρώτο ημίχρονο χωρίς σκορ αλλά έχοντας ευκαιρίες για να πετύχουν γκολ.

Χωρίς γκολ έκλεισε το πρώτο 45λεπτο ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τη Λαμία για την 2η αγωνιστική των play-out, με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες για να σκοράρουν αλλά χωρίς να το καταφέρνουν.

Αρχικά, μόλις στα 40 δευτερόλεπτα του παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή με τον Κολοβό. Συγκεκριμένα ο Χουάνπι είδε τον Έλληνα μεσοεπιθετικό στην περιοχή, έκανε μία εξαιρετική πάσα αλλά εκείνος δεν κατάφερε να βρει την μπάλα όσο έπρεπε και ο Γκαραβέλης απομάκρυνε με τα πόδια.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας δεν υπολόγισε τόσο σωστά την μπάλα στο 8ο λεπτό και χρειάστηκε να επέμβει σωτήρια ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. Συγκεκριμένα, ο Σενγκέλια τσίμπησε την μπάλα στην έξοδο του Γκαραβέλη, τον πέρασε αλλά ο στόπερ πρόλαβε τον Σενγκέλια και απομάκρυνε σωτήρια.

Στο 10ο λεπτό, ο Παναιτωλικός είχε νέα καλή φάση με τον Σενγκέλια να βλέπει τους αμυντικούς της Λαμίας να του αφήνουν χώρο αλλά το ωραίο σουτ του έκανε εξουδετερώθηκε με δυσκολία από τον Έλληνα πορτιέρε.

Στο 30' ο Μεντίνα πήρε την μπάλα στην περιοχή, έδωσε εξαιρετικά στον Σιμόν, ο οποίος από πλάγια θέση έκανε το σουτ αλλά ο Ανέστης απέκρουσε με τα πόδια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα