Ο γιος του Μαρσέλο πέτυχε νέα «σεντερφορίσια» γκολάρα στην Ισπανία με την Κ-14

Ο γιος του Μαρσέλο εντυπωσίασε και πάλι με εκπληκτικό «σεντερφορίσιο» τελείωμα

bet365

Ο Έντσο Άλβες, γιος του Μαρσέλο, συνεχίζει να «πυροβολεί» κατά ριπάς στα ισπανικά γήπεδα, πετυχαίνοντας εκπληκτικό «σεντερφορίσιο» γκολ αυτή τη φορά με τη φανέλα των επίλεκτων της Μαδρίτης στο πρωτάθλημα των κοινοτήτων Κ-14.

Φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα δείχνει ο γιος του Μαρσέλο, Έντσο Άλβες, ο οποίος λάμπει σταθερά στα γήπεδα της Ισπανίας και της Μαδρίτης.

Το μεγαλύτερο από τα δύο αγόρια του Βραζιλιάνου πρώην σταρ του Ολυμπιακού, ανήκει στα τμήματα υποδομής της Ρεάλ, με την οποία μετράει πάνω από 20 γκολ τη φετινή σεζόν και τον περασμένο Ιανουάριο έγινε... viral καθώς σημείωσε χατ-τρικ μέσα σε 20 λεπτά.

Αυτή τη φορά, ο υψηλόσωμος 14χρονος φορ έδειξε την κλάση του στο εθνικό πρωτάθλημα των κοινοτήτων Κ-14 στην Ισπανία, δικαιολογώντας πλήρως το «9» που έχει στο πίσω μέρος της φανέλας του.

Με τρομερή προσποίηση άδειασε έναν αντίπαλο έχοντας πλάτη στην εστία, ξεμαρκαρίστηκε κι εκτέλεσε εξ επαφής εκτός περιοχής, νικώντας τον αντίπαλο κίπερ στη γωνία του για το 2-0 της κοινότητας της Μαδρίτης. Η ομάδα του εν τέλει ισοφαρίστηκε σε 2-2 μέχρι τα 90', αλλά κέρδισε την πρόκριση στον τελικό του θεσμού μέσω της διαδικασίας των πέναλτι.

Δείτε το γκολ του Έντσο από το 0:21:

 

Τελευταία Νέα