Μπιέλσα: Σε προχωρημένες επαφές με την εθνική Ουρουγουάης

Μπιέλσα: Σε προχωρημένες επαφές με την εθνική Ουρουγουάης

Μπιέλσα: Σε προχωρημένες επαφές με την εθνική Ουρουγουάης

bet365

Ένα βήμα πριν την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής Ουρουγουάης βρίσκεται ο Μαρσέλο Μπιέλσα, ο οποίος έχει στα χέρια του πρόταση για δύο χρόνια από τη χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Πλήρη αλλαγή πλεύσης στην αγωνιστική της ταυτότητα ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει η Ουρουγουάη, κυνηγώντας το «μπαμ» με την πρόσληψη του Μαρσέλο Μπιέλσα!

Μετά το τέλος της θητείας του εμβληματικού Όσκαρ Ταμπάρες και την παραίτηση του διαδόχου του, Ντιέγκο Αλόνσο έπειτα από τον αποκλεισμό στους ομίλους του Μουντιάλ, η Σελέστε βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον πολύπειρο Αργεντινό τεχνικό και περιμένει την τελική απάντησή του σε πρόταση για συμβόλαιο διετίας, που θα έχει ισχύ για αρχή ως το τέλος των προκριματικών του Μουντιάλ του 2026 (ολοκληρώνονται τον Σεπτέμβριο του 2025).

Ο 67χρονος Μπιέλσα είναι ελεύθερος εδώ και έναν χρόνο, από την ημέρα δηλαδή που αποτέλεσε παρελθόν από τη Λιντς τον Φεβρουάριο του 2022 και αναμένεται να δώσει εντελώς διαφορετικό αέρα στο αγωνιστικό κομμάτι για τα δεδομένα των «σκληροτράχηλων» Γκαούτσος, αν φυσικά πει το «ναι».

Στο παρελθόν ο «Loco» κάθισε στον πάγκο της εθνικής Αργεντινής την εξαετία 1998-2004 και πιο πρόσφατα σ' αυτόν της εθνικής Χιλής την τετραετία 2007-2011, οδηγώντας τους στο πρώτο Μουντιάλ μετά από δώδεκα χρόνια.

 

Τελευταία Νέα