Ινδονησία: Η FIFA της αφαίρεσε τη διοργάνωση του Μουντιάλ Κ20 δύο μήνες πριν την πρεμιέρα

Newsroom
fifa_world_cup_u20

bet365

Η άρνηση της οικοδέσποινας Ινδονησίας να δεχθεί τη συμμετοχή του Ισραήλ στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κ20 οδήγησε τη FIFA στο να της αφαιρέσει τη διοργάνωση, περίπου δύο μήνες πριν την προγραμματισμένη πρεμιέρα.

Χαμός στο Μουντιάλ Κ20, που έμεινε δίχως «στέγη» μόλις δύο περίπου μήνες πριν την προγραμματισμένη πρεμιέρα, στις 20 Μαΐου! Κι αυτό διότι η FIFA αποφάσισε να αφαιρέσει το δικαίωμα διοργάνωσης από την Ινδονησία, σε συνέχεια της άρνησης της οικοδέσποινας να φιλοξενήσει την ομάδα του Ισραήλ για θρησκευτικούς λόγους.

Πολλοί πολίτες του μουσουλμανικού κράτους αντιτάχθηκαν της συμμετοχής του Ισραήλ στο τουρνουά και πριν λίγες ημέρες υπήρξε οργανωμένη διαμαρτυρία στην Τζακάρτα όσον αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα. Προς το παρόν, δεν έχει ανακοινωθεί ποια χώρα θα αναλάβει τελικά τη διοργάνωση του τουρνουά και οι ημερομηνίες διεξαγωγής παραμένουν απαράλλαχτες (20/05-11/06).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα