Αντσελότι: Ρονάλντο και Κακά σε... ειδική αποστολή για να αναλάβει τη Βραζιλία

Ρονάλντο και Κακά βρίσκονται σε επαφή με τον Αντσελότι για την ανάληψη της εθνικής Βραζιλίας

bet365

Επιχείρηση «Κάρλο Αντσελότι» έχει αρχίσει η βραζιλιανική ομοσπονδία, επιστρατεύοντας τους άλλοτε παίκτες του Ιταλού τεχνικού, Ρονάλντο και Κακά για να τον πείσουν να αναλάβει τη Σελεσάο στο τέλος της σεζόν.

Ο Κάρλο Αντσελότι αποτελεί τον διακαή πόθο των Βραζιλιάνων για τον πάγκο της εθνικής τους, μετά την αποχώρηση του Τίτε τον περασμένο Δεκέμβριο. Το «φωνάζουν» οι ίδιοι οι ιθύνοντες της ομοσπονδίας, το επιβεβαιώνουν και οι παίκτες της Σελεσάο, με τον Έντερσον να αποκαλύπτει πριν από λίγο διάστημα τη γενικευμένη πεποίθηση που επικρατεί στα αποδυτήρια πως ο πολύπειρος allenatore θα είναι ο νέος προπονητής τους.

Απ' ό,τι φαίνεται, πάντως, η CBF δεν μένει εκεί. Συγκεκριμένα, έχει βάλει ήδη τα μέσα της να ασκήσουν επιρροή για να αποσπάσουν το «ναι» του Καρλέτο, ο οποίος έχει μεν συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης ως το 2024 αλλά είναι άγνωστο ακόμα αν θα το εξαντλήσει.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το «Athletic», οι άνθρωποι της βραζιλιανικής ομοσπονδίας έχουν αναθέσει στον Ρονάλντο και τον Κακά να προσεγγίσουν τον Αντσελότι, από τη στιγμή που η σεζόν βρίσκεται σε εξέλιξη και η ίδια επιθυμεί να μείνει στο παρασκήνιο για να μην τον επηρεάσει από τις υποχρεώσεις του στη Βασίλισσα.

Τόσο το Φαινόμενο (σεζόν 2007-08) όσο φυσικά και ο Κακά (2003-2009) υπήρξαν παίκτες του Ιταλού στη Μίλαν και φέρεται ήδη να έχουν ανοίξει επαφές μαζί του, προσπαθώντας να προετοιμάσουν το έδαφος για ένα ενδεχόμενο deal το προσεχές καλοκαίρι.

Από την πλευρά του, ο Αντσελότι μπορεί να μην έχει τοποθετηθεί δημόσια και να έχει δηλώσει ουκ ολίγες φορές πως θέλει να μείνει για πάντα στη Ρεάλ, αλλά είναι σίγουρο πως γνωρίζει για το ενδιαφέρον των Βραζιλιάνων και όπως επιβεβαιώνει το δημοσίευμα, θα αποδεχτεί την πρόταση της Σελεσάο αν τελικά δεν συνεχίσει στον πάγκο των Μερένγκες.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Τελευταία Νέα