Ντάνι Άλβες: Υπογράφει φανέλες στη φυλακή με αντάλλαγμα... τσιγάρα

Ντάνι Άλβες: Υπογράφει φανέλες στη φυλακή με αντάλλαγμα... τσιγάρα

Ντάνι Άλβες: Υπογράφει φανέλες στη φυλακή με αντάλλαγμα... τσιγάρα

bet365

Στο επίκεντρο μιας περίεργης υπόθεσης εντός των φυλακών Βαρκελώνης βρίσκεται ο Ντάνι Άλβες, ο οποίος υπογράφει φανέλες της Μπαρτσελόνα για να κερδίζει με παράνομο τρόπο υλικά αγαθά.

Τι κι αν βρίσκεται κρατούμενος στη Βαρκελώνη μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση και βιασμό εις βάρος μιας νεαρής κοπέλας; Ο Ντανι Άλβες κατάφερε να βρει εκ νέου μπελάδες ακόμα και πίσω από τα σίδερα της φυλακής!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Καταλονία, ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα φέρεται να έχει δημιουργήσει μια δική του.... επιχείρηση παρέα με έναν συγκρατούμενό του στη φυλακή Brians 2 , πουλώντας υπογεγραμμένες φανέλες των Μπλαουγκράνα με αντάλλαγμα τσιγάρα!

Συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος φέρεται να υπογράφει φανέλες της ισπανικής ομάδας που του στέλνουν το τελευταίο διάστημα συγγενείς κρατουμένων, οι οποίες ακολούθως πωλούνται σε υποψήφιους αγοραστές.

Με αυτό τον τρόπο ο Ντάνι Άλβες εξασφαλίζει διάφορα υλικά αγαθά, όπως τσιγάρα που θεωρούνται ως το ανεπίσημο «νόμισμα» στην κοινωνία της φυλακής. Φυσικά σε περίπτωση που οι Αρχές επιβεβαιώσουν τα σενάρια, τότε ο Βραζιλιάνος κινδυνεύει με επιπρόσθετη τιμωρία από το δικαστήριο.

 

Τελευταία Νέα