Λιονέλ Μέσι: Πήγε με την οικογένειά του σε εστιατόριο στο Παλέρμο και προκάλεσε την απόλυτη τρέλα! (vids)

Λιονέλ Μέσι: Πήγε με την οικογένειά του σε εστιατόριο στο Παλέρμο και προκάλεσε την απόλυτη τρέλα! (vids)

Newsroom
lionel_messi

bet365

Ο Αργεντινός σταρ δείπνησε με την οικογένειά του και επικράτησε αδιανόητη τρέλα από κόσμο ο οποίος ήρθε στο χώρο, τραγούδησε το «Muchachos» και του ζήτησε να βγει να τον χαιρετήσει στο μπαλκόνι.

Ο αρχηγός της Εθνικής Αργεντινής, Λιονέλ Μέσι, έφερε... επανάσταση στους δρόμους του Μπουένος Άιρες και αναγκάστηκε να φύγει με τη συνοδεία της αστυνομίας. Τη Δευτέρα 20 Μαρτίου, ο pulga δείπνησε με την οικογένειά του σε γνωστή ψησταριά στη γειτονιά Παλέρμο του Μπουένος Άιρες και ο περιβάλλοντος χώρος γέμισε από κόσμο που συγκεντρώθηκε για να τον αποθεώσει.

Ο μεγάλος σταρ από το Ροζάριο κατέφτασε στο Μπουένος Άιρες για το φιλικό παιχνίδι της «Αλμπισελέστε» με τον Παναμά, κι αποφάσισε να δειπνήσει με την οικογένειά του στην ψησταριά Don Julio προκαλώντας παροξυσμό στον κόσμο. Άνθρωποι τραγουδούσαν το «Muchachos» το σύνθημα που συνόδεψε την Αργεντινή στο Μουντιάλ του Κατάρ, άλλοι ζητούσαν απ' τον Λίο να βγει στο μπαλκόνι να χαιρετήσει. Μια τρέλα! Οι παρόντες κατέγραψαν την πραγματικά συγκλονιστική και συγκινητική εκδήλωση αγάπης στον αρχηγό της παγκόσμιας πρωταθλήτριας και μοιράστηκαν τις στιγμές στα social media.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας θαμώνας κατέγραψε τον Μέσι όταν έφτασε στο ψητοπωλείο και ανέβασε το βίντεο στο διαδίκτυο. Η είδηση ότι βρίσκεται εκεί δεν άργησε να διαδοθεί και η γωνιά άρχισε να γεμίζει μέσα σε λίγα λεπτά. Όταν αποχώρησε, χρειάστηκε να το κάνει συνοδεία πολλών αστυνομικών. Παρόλα αυτά, ήταν αδύνατο να συγκρατηθεί το πλήθος που ήταν σε ευφορία...

Δείτε τα βίντεο:

 

Τελευταία Νέα