ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια 0-2: To Τριφύλλι... απέδρασε με την πρόκριση με πέναλτι στο 90+7'

Newsroom
ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια 0-2: To Τριφύλλι... απέδρασε με την πρόκριση με πέναλτι στο 90+7'

bet365

H Ομόνοια χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπέζους στο 90+7' νίκησε με 2-0 τον ΑΠΟΕΛ μέσα στο ΓΣΠ, έκανε την ανατροπή και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Κύπρου.

Μεγάλη πρόκριση για την Ομόνοια. Το Τριφύλλι στη ρεβάνς της εντός έδρας ήττας του με 2-1 από τον ΑΠΟΕΛ έκανε την ανατροπή, νίκησε με 2-0 μέσα στο ΓΣΠ και χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπέζους στο 90+7' πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Κύπρου. Πριν το ντέρμπι τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για την τραγωδία των Τεμπών.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν στο 12ο λεπτό. Ο Μάθιους έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, έφερε το ζευγάρι στα ίσα και δέχτηκε... βροχή αντικειμένων. Στο 66' ο διεθνής Ιρανός σέντερ φορ σημάδεψε το δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Το γκολ που έκρινε την πρόκριση ήρθε στις καθυστερήσεις. Στο 90+4' ο Λοΐζου απο πλάγια θέση έκανε το γύρισμα, ο διαιτητής Ματέο Μαρτσέτι είδε χέρι του Ντβάλι μέσα στην περιοχή, έδωσε στο πέναλτι και ο Μπεζούς πέτυχε το γκολ που έκρινε την πρόκριση.

Στους «4» έχει προκριθεί η Πάφος και εκκρεμούν οι ρεβάνς στα ζευγάρια Ολυμπιακός Λευκωσίας - Ανόρθωση (2-1) και ΑΕ Λεμεσού - Νέα Σαλαμίνα (1-0).

ΑΠΟΕΛ (Μιλόγεβιτς): Μπέλετς, Τσεμπάκ, Κρέσπο, Ντβάλι, Γουίλερ (46' Σούσιτς), Νταουσβίλι (46' Σαρφό), Κονσταντίνοφ, Βιγιαφάνες, Ντάλσιο, Μαρκίνιος (55' Κβιλιτάια), Μακέντα.

Ομόνοια (Αυγουστή): Φαμπιάνο, Μάθιους, Γιούστε, Λοϊζου, Παπουλής (79' Ζαχαρίου), Κίτσος, Ανσαριφάρντ (72' Κακουλλής), Μπασιρού (72' Χαραλάμπους), Παναγιώτου, Κούσουλος, Μπεσεντίν (79' Μπέζους).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα