Ο γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Λεβαδειακού, Ελί Κρουπί βγάζει... μάτια στη Γαλλία

Newsroom
Ο γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Λεβαδειακού, Ελί Κρουπί βγάζει... μάτια στη Γαλλία

bet365

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Γαλλίας είναι ο Ελί Ζουνιόρ Κρουπί, γιος του άλλοτε επιθετικού του Λεβαδειακού.

Ένα από τα ονόματα που ακούγονται αρκετά τελευταία στο γαλλικό ποδόσφαιρο, είναι αυτό του Ελί Ζουνιόρ Κρουπί, καθώς σε ηλικία μόλις 16 ετών δεσπόζει με την Κ17 της Εθνικής Γαλλίας αλλά και τη δεύτερη ομάδα της Λοριάν στην 4η κατηγορία της χώρας.

Ο ταλαντούχος επιθετικός μετράει επτά γκολ και μία ασίστ σε οκτώ ματς με το εθνόσημο ενώ με τη γαλλική ομάδα έχει βρει έξι φορές τα αντίπαλα δίχτυα σε έντεκα παιχνίδια.

Ο νεαρός φορ θεωρείται ως ένα από τα μεγάλα project της Λοριάν και από τα wonderkid της Γαλλίας που θα μας απασχολήσουν στο άμεσο μέλλον.

Και κάπου εδώ έρχεται η απάντηση στην ερώτηση των Ελλήνων οπαδών «Τι μου θυμίζει το όνομα;»: Ο 16χρονος ποδοσφαιριστής είναι ο γιος του παλαίμαχου επιθετικού του Λεβαδειακού, Ελί Κρουπί.

Ο Ιβοριανός φορ φόρεσε τη φανέλα των Βοιωτών για έξι μήνες από τον Γενάρη του 2008 μέχρι το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς, μετρώντας μόλις οκτώ συμμετοχές. Από την άλλη μέτρησε συνολικά 122 παιχνίδια με τη Λοριάν (όπου βρίσκεται τώρα το παιδί του) έχοντας 37 τέρματα.

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα