Τόμας Βατσλίκ: Τραυματίστηκε ο Τσέχος και παραμένει αμφίβολος για το ματς με την Στόουκ

Newsroom
Τόμας Βατσλίκ: Τραυματίστηκε ο Τσέχος και παραμένει αμφίβολος για το ματς με την Στόουκ

bet365

O Τόμας Βατσλίκ αποχώρησε με τραυματισμό στη βουβωνική χώρα στο παιχνίδι της Χάντερσφλιντ με την Γουίγκαν το Σάββατο (11/02) και πιθανότατα θα παραμείνει στον πάγκο στην σημερινή (15/02) «μάχη» κόντρα στην Στόουκ Σίτι.

Ο υπηρεσιακός προπονητής της Χάντερσφιλντ επιβεβαίωσε ότι ο τραυματισμός που υπέστη ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Τόμας Βάτσλικ, στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας κόντρα στην Γουίγκαν το περασμένο Σάββατο (11/02) δεν προκαλεί ανησυχία και πως αναμένεται να αναρρώσει άμεσα.

Ο Τσέχος διεθνής πορτιέρε, ο οποίος εντάχθηκε στο δυναμικό της Χάντερσφιλντ πριν από περίπου δύο εβδομάδες και έχει ξεκινήσει βασικός στα τελευταία τρία παιχνίδια της ομάδας, αποχώρησε τραυματίας στο ματς με την Γουίγκαν λίγο μετά την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού (61') με πόνο στη βουβωνική χώρα.

Οι άνθρωποι του συλλόγουν είναι μεν αισιόδοξοι για την ανάρρωσή του, αν και δεν είναι ξεκάθαρο αν θα πάρει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια απόψε (15/02), με αντίπαλο την Στόουκ Σίτι. Σύμφωνα με τοπικά Μέσα αναμένεται πίσω στη δράση για το ματς με την Μπέρμιγχαμ το Σάββατο (18/02).

 

Τελευταία Νέα