Fair Play στο Κύπελλο Τρικάλων: Ο ΑΟ Πύργου περίμενε να επανέλθουν οι τραυματίες του Κεφαλόβρυσου για να συνεχιστεί το ματς

Στο ματς αυτό δύο παίκτες του Κεφαλόβρυσου είχαν χτυπήσει και είχαν αίματα στο κεφάλι μετά από εναέρια μονομαχία. Μετά από αυτό το ματς διακόπτεται προσωρινά.
Η ομάδα του Πύργου από την πλευρά της - που έπαιζε με 10 παίκτες από το 7' λόγω αποβολής του Ιατρού - όχι μόνο δεν ζητούσε να επαναρχίσει το ματς αλλά ο κόουτς των γηπεδούχων, Βαγγέλης Τσιούκας, απευθυνόμενος προς τον ρέφερι της αναμέτρησης κ. Δουλόπουλο του ζήτησε να περιμένει προκειμένου να διαπιστωθεί ότι οι τραυματίες είναι καλά στην υγεία τους. Μόνο όταν γύρισε στο γήπεδο ο ένας εκ των δύο παικτών και ο άλλος έγινε αλλαγή το παιχνίδι συνεχίστηκε. Μάλιστα οι ιθύνοντες του Κεφαλόβρυσου στο match report της αναμέτρησης έδωσαν συγχαρητήρια στον Τσιούκα.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.