Παρί Σεν Ζερμέν: Κλάση Μέσι πανηγύρισε με την ψυχή του το γκολ του Ράμος (vid)

Newsroom
Παρί Σεν Ζερμέν: Κλάση Μέσι πανηγύρισε με την ψυχή του το γκολ του Ράμος (vid)

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι πανηγύρισε το γκολ του Σέρχιο Ράμος στην ήττα της Παρί Σεν Ζερμέν με 2-1 την Τετάρτη (08/02) και οι οπαδοί του έβγαλαν το καπέλο!

Παρί Σεν Ζερμέν και Μαρσέιγ διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο «Βελοντρόμ» για το κύπελλο Γαλλίας, με τους παίκτες του Πάμπλο Λονγκόρια να παίρνουν τελικώς τη νίκη (2-1) και το εισιτήριο για τους «8» της διοργάνωσης.

Ο Αλέξις Σάντσες έβαλε τους γηπεδούχους μποστά στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο από το σημείο του πέναλτι, με τον Ράμος να ισοφαρίζει για την Παρί πριν την ανάπαυλα. Ο Νεϊμάρ εκτέλεσε υπέροχα το κόρνερ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και η εκτέλεσε του Βραζιλιάνου πήγε συστημένη στο κεφάλι του Ισπανού στόπερ που με δυνατή κεφαλιά «έγραψε» το 1-1 για την ομάδα του.

Ο θρύλος της Ρεάλ ξέσπασε σε πανηγυρισμούς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφόρησαν πλάνα του επί χρόνια αντιπάλου του και νυν συμπαίκτη Λιονέλ Μέσι με τα χέρια του υψωμένα να σπεύδει να πανηγυρίσει μαζί του. Εικόνα που για πολλούς ακόμα μοιάζει σαν... σε παράλληλο σύμπαν, αφού οι δυο τους ηγήθηκαν για καιρό των Ρεάλ και Μπαρτσελόνα σε δυνατά El Clasico στην Ισπανία.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Τελευταία Νέα