Ο Χαντάκιας μετατρέπεται σε... μετρ των στατικών φάσεων και έχει επιδόσεις φορ (vid)

Γιώργος Ντυμένος
 Ο Χαντάκιας μετατρέπεται σε... μετρ των στατικών φάσεων και έχει επιδόσεις φορ (vid)

bet365

Ο Δημήτρης Χαντάκιας έχει σημειώσει φέτος πέντε γκολ με τη Ζίρα στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο του Αζερμπαϊτζάν, ενώ μέχρι πρότινος στην καριέρα του μετρούσε μόλις τρία προσωπικά τέρματα

Κάποιες φορές στην μπάλα είναι και που θα «ριζώσεις», αφού υπάρχουν περιπτώσεις παικτών που βρίσκουν σε μία ομάδα την «Ιθάκη» τους και περνούν εκεί τα πλέον δημιουργικά τους χρόνια. Σε αυτή την κατηγορία φαίνεται πως συμπεριλαμβάνεται πλέον (και) ο Δημήτρης Χαντάκιας, αφού αποτελεί πια ποδοσφαιρικό σημείο αναφοράς για το football του Αζερμπαϊτζάν.

Ηταν καλοκαίρι του 2020 όταν πήγε στη Ζίρα, έκτοτε προχώρησε σε μία πρόωρη επέκταση της συνεργασίας του με το club και πλέον «τρέχει» την τρίτη του εκεί σεζόν, ενώ πέρσι ήταν εκ των κορυφαίων του όταν και έφτασε μια ανάσα από την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της ιστορίας του (συμμετείχε στον τελικό του Κυπέλλου όπου ηττήθηκε στα πέναλτι από την Καραμπάγκ).

Χαντάκιας στο Gazzetta: «Εκανα τον πατέρα μου περήφανο, με είχε αφίσα στο μαγαζί!»

Μέχρι πρότινος ο 28χρονος στόπερ διακρίνονταν για τα ανασταλτικά του καθήκοντα αλλά φέτος μας... αποκαλύπτει και μία άλλη πτυχή του, εκείνη του σκόρερ.

Μετά από 23 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις της χώρας βρήκε ήδη πέντε φορές δίχτυα και αναγορεύεται σε... μετρ των στατικών φάσεων, αφού όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό όλα τα γκολ του σημειώθηκαν σε ανάλογες μπάλες. Χωρίς μάλιστα να τον λες και... πρώτο μπόι, αφού βλέπει τον κόσμο από τα 184 εκατοστά. Κάτι που δίνει επιπλέον credits στο επίτευγμά του.

Μάλιστα τα τέρματά του προήλθαν μετά από μόλις έξι τελικές που έχει επιχειρήσει κάτι που σημαίνει πως σκοράρει σχεδόν σε κάθε μία που «βγάζει», ενώ η βελτίωσή του στο συγκεκριμένο κομμάτι αποτυπώνεται στο ότι έχει προ πολλού ξεπεράσει την επιθετική συγκομιδή όλης της καριέρας του.

Βλέπετε στα προηγούμενα 151 παιχνίδια του με Παναιτωλικό, Κέρκυρα, Φωκικό Τσέρνο Μόρε αλλά και Ζίρα το πρώτο χρονικό διάστημα που πήγε ομάδα μετρούσε μόλις τρία τέρματα, αλλά τώρα οι επιδόσεις του θυμίζουν φορ.

Ο Δημήτρης Χαντάκιας τη σεζόν 2022/23 στο Αζερπαϊτζάν

Αγώνες: 23
Τελικές: 6
Γκολ: 5

@Photo credits: Zira FC
 

Τελευταία Νέα