Βαράν για το τέλος από την εθνική Γαλλίας: «Ασφυκτιώ, ο παίκτης καταβροχθίζει τον άνθρωπο μέσα μου»

Κωνσταντίνος Κωλαΐτης
Βαράν για το τέλος από την εθνική Γαλλίας: «Ασφυκτιώ, ο παίκτης καταβροχθίζει τον άνθρωπο μέσα μου»

bet365

Ο Ραφαέλ Βαράν μίλησε ανοιχτά για τους λόγους της αποχώρησής του από την εθνική Γαλλίας στα 29 του χρόνια, εκφράζοντας πως έχει φτάσει στα όριά του με τα συνεχόμενα παιχνίδια σε συλλογικό και διεθνές επίπεδο.

Η απόφαση του Ραφαέλ Βαράν να «κρεμάσει παπούτσια» από την εθνική Γαλλίας προκάλεσε σαφώς μεγαλύτερη έκπληξη από εκείνη των συμπαικτών του, Ούγκο Γιορίς και Στιβ Μανταντά. Κι αυτό διότι ο στόπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει κλείσει καν τα 30 του χρόνια και παρουσιαζόταν ως ένα από τα ηγετικά στελέχη που θα καθοδηγήσουν τους Μπλε στις επόμενες διοργανώσεις.

Ωστόσο, ο άλλοτε παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης είχε φτάσει στα όριά του. Σε συνέντευξή του στο «Canal+» που θα προβληθεί ολόκληρη την Κυριακή (5/2), ο Βαράν αποκαλύπτει πως τα συνεχόμενα παιχνίδια με σύλλογο κι εθνική τον έφθειραν σωματικά και πνευματικά, τονίζοντας πως νιώθει τον ποδοσφαιριστή να «καπελώνει» πλήρως τον άνθρωπο μέσα του.

Το τελευταίο διάστημα μετά το Μουντιάλ είχε επισημανθεί από πολλά γαλλικά ΜΜΕ ότι ο 29χρονος στόπερ ήθελε να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην οικογένειά του, εξ ου και η απόφασή του να αποσυρθεί πρόωρα από το διεθνές επίπεδο.

«Έδωσα τα πάντα, πνευματικά και σωματικά. Αλλά το υψηλότερο επίπεδο είναι σαν ένα πληντύριο, παίζεις όλη την ώρα και δεν σταματάς ποτέ. Έχουμε παραφορτωμένο πρόγραμμα και παίζουμε ασταμάτητα. Αυτή τη στιγμή, νιώθω ότι ο παίκτης καταβροχθίζει τον άνθρωπο μέσα μου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα