Πελέ: Η Πατσούκα έφτιαξε μόνιμο θρόνο στο γήπεδό της για τον «βασιλιά» της μπάλας!

Νίκος Κικίδης
Πελέ: Η Πατσούκα έφτιαξε μόνιμο θρόνο στο γήπεδό της για τον «βασιλιά» της μπάλας!

bet365

Σπουδαία πρωτοβουλία από την μεξικάνικη Πατσούκα, η οποία έφτιαξε μόνιμο θρόνο στο γήπεδο της προς τιμήν του Πελέ!

Ο κόσμος του ποδοσφαίρου έγινε φτωχότερος μετά την απώλεια του Πελέ, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 82 ετών νικημένος από τον καρκίνο.

Από τη μέρα του θανάτου του κάθε λογής κλαμπ από όλα τα μέρη του κόσμου προσπαθεί να αποτίσει τον δικό του φόρο τιμής προς έναν εκ των μεγαλύτερων «γητευτών» της μπάλας, με την Πατσούκα να είναι η τελευταία που κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις.

Συγκεκριμένα η ομάδα από το Μεξικό έφτιαξε ένα θρόνο στο γήπεδό της προς τιμήν του «βασιλιά» Πελέ, ο οποίος τοποθετήθηκε κάτω από τις θέσεις των διευθυντών που προορίζονται για τους εκπροσώπους της FIFA προκειμένου να «επιβλέπει» ολόκληρο το γήπεδο.

Η παρουσίαση του θρόνου έγινε στην πρεμιέρα του εγχώριου πρωταθλήματος απέναντι στην Πουέμπλα, με τους παίκτες των γηπεδούχων να βγαίνουν στο γήπεδο με φανέλες του Βραζιλιάνου τη στιγμή που τα μάτριξ έπαιζαν στιγμιότυπα από τη μαγική καριέρα του.

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η Πατσούκα έχει συνδεθεί με το όνομα του Πελέ, καθώς πίσω στο 2001 ο μύθος της Σάντος την είχε επισκεφθεί μετά την απόφαση του συλλόγου να χαρίσει το όνομα του Βραζιλιάνου σε ένα από τα προπονητικά γήπεδα.

 

Τελευταία Νέα