ΗΠΑ: Ο Ζιντάν απέρριψε την πρότασή τους

ΗΠΑ: Ο Ζιντάν απέρριψε την πρότασή τους

Newsroom
ΗΠΑ: Ο Ζιντάν απέρριψε την πρότασή τους

bet365

Σύμφωνα με το ESPN, ο Ζινεντίν Ζιντάν απάντησε αρνητικά σε πρόταση που του έγινε από τις ΗΠΑ για την ανάληψη της τεχνικής τους ηγεσίας.

Ο Γάλλος προπονητής φημολογούταν πως περίμενε την δουλειά της εθνικής Γαλλίας, όμως η ανανέωση του Ντιντιέ Ντεσάν, η οποία επισημοποιήθηκε το Σάββατο (07/01), απέκλεισε την επιλογή αυτή.

Κάπου εκεί εμφάνίστηκαν οι ΗΠΑ, οι οποίες είναι αυτή τη στιγμή χωρίς προπονητή μετά από την αποχώρηση του Γκρεγκ Μπερχόλτερ, ο οποίος μάλιστα παραδέχθηκε πρόσφατα βιαιοπραγία κατά της γυναίκας του.

Η ομοσπονδία των ΗΠΑ πλησίασε τον μάνατζερ του Ζιντάν, Αλέν Μιγκλιάτσιο και εξέφρασε το ενδιαφέρον της για την περίπτωση του Γάλλου τεχνικού, ωστόσο εκείνος αρνήθηκε ευγενικά.

Δεν είναι περίεργο που οι Αμερικανοί κινήθηκαν για ένα όνομα τέτοιου βεληνεκούς, αφού θα συνδιοργανώσουν το επόμενο Μουντιάλ με τον Καναδά και το Μεξικό και θέλουν η ομάδα τους να παρουσιαστεί όσο γίνεται καλύτερη.

Να σημειωθεί πως ο Ζινεντίν Ζιντάν παραμένει χωρίς ομάδα από το καλόκαίρι του 2021 και την δεύτερη θητεία του στην Ρεάλ Μαδρίτης. Πρόσφατα είχε γραφτεί το όνομά του και για τον πάγκο της εθνικής Βραζιλίας.

 

Τελευταία Νέα