Μαντσίνι για Βιάλι: «Μετά τον Μιχαΐλοβιτς, έχασα έναν ακόμα αδερφό»

Μαντσίνι για Βιάλι: «Μετά τον Μιχαΐλοβιτς, έχασα έναν ακόμα αδερφό»

Newsroom
Μαντσίνι για Βιάλι: «Μετά τον Μιχαΐλοβιτς, έχασα έναν ακόμα αδερφό»

bet365

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι αποχαιρέτησε τον Τζιανλούκα Βιάλι, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως έχασε έναν ακόμα αδερφό μετά τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς.

Σε πένθος βυθίστηκε ο ποδοσφαιρικός πλανήτης στο άκουσμα του θανάτου του παλαίμαχου Ιταλού επιθετικού, Τζιανλούκα Βιάλι, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 58 ετών νικημένος από τον καρκίνο.

Άνθρωποι του αθλήματος έσπευσαν να τον αποχαιρετήσουν, μεταξύ αυτών και ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο οποίος θυμήθηκε την τελευταία φορά που συναντήθηκε με τον άλλοτε συμπαίκτη του σε Σαμπντόρια και εθνική Ιταλίας.

«Συναντηθήκαμε τελευταία φορά στις 29 Δεκεμβρίου. Ήταν ανίσχυρος, ειδικά η φωνή του, αλλά είχε επίγνωση. Μιλήσαμε λίγο για τα πάντα, με ρώτησε ακόμη και για τη συνάντηση τον Δεκέμβριο με τους νέους. Ήθελε να μάθει τις εξελίξεις του πρότζεκτ» ανέφερε στην «Gazzetta Dello Sport» προτού συνεχίσει.

«Ήλπιζα από καιρό ότι θα μπορούσε να γίνει πρόεδρος της Σαμπντόρια, θα είχε γράψει μια εξαιρετική ιστορία, όπως έκανε όταν ήταν ποδοσφαιριστής. Ήταν προνόμιο να είμαι φίλος και συμπαίκτης του στο ποδόσφαιρο και στη ζωή.

Ευχαριστώ τον πρόεδρο Gravina που τον ήθελε στην εθνική ομάδα. Με έκανε χαρούμενο. Είχε καθοριστικό ρόλο στην κατάκτηση του Euro. Οι παίκτες τον αγαπούσαν. Ο Τζιανλούκα είχε τη δύναμη και μας έδωσε το κουράγιο που δεν ξέραμε ότι είχαμε, το οποίο χρησιμοποίησε για να καταπολεμήσει την ασθένεια, μένοντας μαζί μας για όσο μπορούσε.

Μετά τον Σίνισα, αποχαιρετώ έναν άλλο αδερφό. Με τη δύναμή του, θα πάω μπροστά να του αφιερώσω κάτι σχετικό, που ονειρευόμασταν μια ζωή» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Τελευταία Νέα