Σουάρες: Παρουσιάστηκε στη Γκρέμιο και δάκρυσε εν μέσω αποθέωσης από 30.000 οπαδούς (vid)

Σουάρες: Παρουσιάστηκε στη Γκρέμιο και δάκρυσε εν μέσω αποθέωσης από 30.000 οπαδούς (vid)

bet365

Ο Λουίς Σουάρες αποθεώθηκε κατά την παρουσίασή του στην Γκρέμιο ενώπιον 31.000 οπαδών και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, μετά και το αφιερωματικό βίντεο που του επιφύλαξε ο βραζιλιανικός σύλλογος.

Το ταξίδι του Λουίς Σουάρες στον ποδοσφαιρικό κόσμο συνεχίζεται και μετά την επιστροφή στην πατρίδα του για την ομάδα που άρχισαν όλα, τη Νασιονάλ, την οποία οδήγησε στον τίτλο, ο νέος του σταθμός είναι η Βραζιλία και η Γκρέμιο.

Ο Ουρουγουανός στράικερ υπέγραψε στους Τρικολόρ για δύο χρόνια και παρουσιάστηκε στην Arena do Gremio, μπροστά σε 31.000 φιλάθλους που δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα για να υποδεχθούν τον νέο τους αστέρα.

Τόσο η αποθέωση των οπαδών, όσο και το αφιερωματικό βίντεο που του ετοίμασαν οι άνθρωποι του κλαμπ με μηνύματα από φίλους και πρώην συμπαίκτες όπως οι Νεϊμάρ, Σέρχιο Μπουσκέτς, Λούκας Λέιβα και Ντιέγκο Λουγκάνο, προκάλεσαν ιδιαίτερη συγκινησιακή φόρτιση και έκαναν τον ρέκορντμαν τερμάτων της εθνικής Ουρουγουάης να δακρύσει από ευγνωμοσύνη.

«Είναι πολύ δύσκολο για μένα να μιλήσω Πορτογαλικά. Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για την υποδοχή, χθες στο αεροδρόμιο και σήμερα. Οι φίλαθλοι και οι παίκτες εδώ είναι ένα και πιστεύω ότι θα πετύχουμε σημαντικά πράγματα εδώ. Τις τελευταίες μέρες τα μηνύματα που έχω λάβει είναι απίστευτα. Είμαι τόσο ευγνώμων. Υπόσχομαι ότι θα παίξω ποδόσφαιρο, θα πετύχω γκολ και θα προσπαθήσω να κατακτήσω τίτλους ώστε η Γκρέμιο να επιστρέψει εκεί που ανήκει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Από τις πιο iconic στιγμές της παρουσίασης ήταν αναμφίβολα εκείνη που η μασκότ του κλαμπ έχρισε τον Σουάρες ιππότη!

 

Τελευταία Νέα