Ρέιντζερς - Σέλτικ 2-2: «Έσωσαν» τον βαθμό και την υπερηφάνεια στο τέλος οι Κέλτες (vid)

Ιάσονας Θεριός
Ρέιντζερς - Σέλτικ 2-2: «Έσωσαν» τον βαθμό και την υπερηφάνεια στο τέλος οι Κέλτες (vid)

bet365

Η Ρέιντζερς έφτασε πολύ κοντά στη νίκη στο Old Firm, «γύρισε» το ματς από το εις βάρος της 1-0 αλλά το γκολ του Φουρουχάσι λίγο πριν το τέλος «πάγωσε» το Άιμπροξ και χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στη Σέλτικ.

Σε τεντωμένο σκοινί ισορρόπησε το πρώτο Old Firm του 2023, με τις Ρέιντζερς και Σέλτικ να έρχονται ισόπαλες με 2-2 στο «Άιμπροξ». Οι φιλοξενούμενοι μπόρεσαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ μόλις στο 6ο λεπτό όταν ο Μαέντα μετά από όμορφη ενέργεια και εκτέλεση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο δεύτερο μέρος, πίεσαν και με την ώθηση της έδρας κατόρθωσαν να γυρίσουν την κατάσταση και να πάρουν το προβάδισμα. Στο 47' ο Κεντ με απίστευτο πλασέ έφερε το ματς στα ίσα και έξι λεπτά αργότερα ο Ταβερνιέ από την άσπρη βούλα έκανε το 2-1.

Η πρωτοπόρος του σκωτσέζικου πρωταθλήματος όμως, δεν θα μπορούσε να παραδώσει τα όπλα με ευκολία. Η ομάδα του Ποστέκογλου επιτέθηκε προσπαθώντας να πάρει κάτι από το παιχνίδι και το κατάφερε στο 88ο λεπτό με τον Φουρουχάσι να εκμεταλλεύεται την αμυντική σύγχυση και να κάνει το 2-2 από κοντά. Στο 77' είχε περάσει ως αλλαγή για τους Κέλτες και ο Γιώργος Γιακουμάκης. Με την ισοπαλία αυτή η Σέλτικ ανέβηκε στους 55 βαθμούς και παρέμεινε στην κορυφή στο +9 από τη δεύτερη Ρέιντζερς.

 

Τελευταία Νέα