Κριστιάνο Ρονάλντο: Έγινε ο καλύτερα αμοιβόμενος αθλητής όλων των εποχών

Newsroom
Κριστιάνο Ρονάλντο: Έγινε ο καλύτερα αμοιβόμενος αθλητής όλων των εποχών

bet365

Η σύμφωνία του Κριστιάνο Ρονάλντο με την Αλ Νασρ έκανε τον Πορτογάλο σούπερ σταρ τον πιο ακριβοπληρωμένο αθλητή όλων των εποχών.

Ο 37χρονος επιθετικός υπέγραψε το βράδυ της Παρασκευής (30/12) με την αραβική ομάδα σ' ένα deal που θα του αποφέρει περίπου 200 εκατ. ευρώ ετησίως για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε έτσι ο πιο ακριβοπληρωμένος όλων των εποχών, όχι μόνο ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, αλλά και στους αθλητές γενικότερα, αφού δεν υπάρχει άλλος που να έχει έστω πλησιάσει κάποια στιγμή αυτό το νούμερο.

Σύμφωνα με μία καταγραφή που έχει γίνει για τους μισθούς των αθλητών το 2022, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ακολουθείται τον Μεξικανό μποξέρ Κανέλο Άλβαρες και τον μεγάλο συναγωνιστή του Λιονέλ Μέσι, οι οποίοι αμείβονται με 79 εκατ. και 70 εκατ. ευρώ ετησίως, με την απόσταση από τον Κριστιάνο να είναι χαοτική.

Ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως γύρω στα 70 εκατ. ευρώ είναι μόνο ο καθαρός μισθός του. Αυτός σε συνδυασμό με όλες τις εμπορικές συμφωνίες και τα μπόνους που συμπεριλήφθηκαν στην συμφωνία μπορούν να φτάσουν περίπου τα 200 εκατ. ευρώ ετησίως.

 

Τελευταία Νέα