Ρονάλντο: «Ο κόσμος πενθεί για τον κορυφαίο όλων των εποχών»

Ρονάλντο: «Ο κόσμος πενθεί για τον κορυφαίο όλων των εποχών»

Newsroom
Ρονάλντο: «Ο κόσμος πενθεί για τον κορυφαίο όλων των εποχών»

bet365

Ο Ρονάλντο Ναζάριο Ντε Λίμα, με ανάρτηση του στο Instagram, έστειλε το μήνυμα του για τον «κορυφαίο όλων των εποχών», Πελέ.

Η 29η μέρα του Δεκεμβρίου θα μείνει στην ιστορία ως η μέρα που «έφυγε» ο Βασιλιάς. Ο Πελέ μετά από ένα μήνα νοσηλεία έφυγε από τη ζωή και βύθισε στο πένθος τον κόσμο του ποδοσφαίρου και τη Βραζιλία. Ο Ρονάλντο Ναζάριο Ντε Λίμα με ανάρτηση του στο Instagram, έστειλε το μήνυμα του για τον «κορυφαίο όλων των εποχών»

Πελέ για πάντα: Διαβάστε όλα τα θέματα

Η ανάρτηση του «Φαινομένου»:

«Μοναδικός. Μεγάλος. Δεξιοτέχνης. Δημιουργικός. Τέλειος. Μοναδικός στο είδος του. Εκεί που έφτασε ο Πελέ έμεινε. Χωρίς να αφήσει ποτέ την κορυφή, μας αφήνει σήμερα. Ο βασιλιάς του ποδοσφαίρου - μόνο ένας. Ο καλύτερος όλων των εποχών. Ο κόσμος του πένθους. Η θλίψη του αποχωρισμού ανακατεμένη με την απέραντη υπερηφάνεια της γραπτής ιστορίας. Τι προνόμιο να σε κυνηγάω φίλε μου. Το ταλέντο σου είναι ένα σχολείο που κάθε παίκτης πρέπει να περάσει. Η κληρονομιά σου θα ξεπεράσει γενιές. Και έτσι θα μείνεις ζωντανό. Σήμερα και για πάντα, θα σε τιμούμε. Ευχαριστώ Πελέ. Αναπαύσου εν ειρήνη».

 

Τελευταία Νέα