Νεϊμάρ: «Πριν τον Πελέ το ποδόσφαιρο ήταν απλά ένα άθλημα»

Νεϊμάρ: «Πριν τον Πελέ το ποδόσφαιρο ήταν απλά ένα άθλημα»

Newsroom
Νεϊμάρ: «Πριν τον Πελέ το ποδόσφαιρο ήταν απλά ένα άθλημα»

bet365

Ο Νεϊμάρ με ανάρτηση του στα Social Media είπε το δικό του «αντίο» στον Πελέ, ο οποίος «άλλαξε το ποδόσφαιρο και τη Βραζιλία».

Το παγκόσμιο ποδόσφαιρο και ειδικά η Βραζιλία πενθούν για την απώλεια του μεγάλου Πελέ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 82 του χρόνια, νικημένος από τον καρκίνο. Ο ηγέτης της Σελεσάο, Νεϊμάρ, μέσω Instagram αποχαιρέτησε τον «βασιλιά», ο οποίος «άλλαξε το ποδόσφαιρο και τη Βραζιλία».

Η ανάρτηση του Νεϊμάρ:

«Πριν από τον Πελέ, το 10 ήταν απλώς ένας αριθμός. Έχω διαβάσει αυτή τη φράση κάπου, κάποια στιγμή στη ζωή μου. Αλλά αυτή η πρόταση, όμορφη, είναι ελλιπής. Θα έλεγα πριν από τον Πελέ το ποδόσφαιρο ήταν απλώς ένα άθλημα. Ο Πελέ τα άλλαξε όλα. Μετέτρεψε το ποδόσφαιρο σε τέχνη, σε διασκέδαση Έδωσε φωνή στους φτωχούς, στους μαύρους και κυρίως: Έδωσε ορατότητα στη Βραζιλία. Το ποδόσφαιρο και η Βραζιλία ανέβασαν το status τους χάρη στον Βασιλιά! Έφυγε αλλά η μαγεία του παραμένει. Ο Πελέ είναι ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!»

Πελέ για πάντα: Διαβάστε όλα τα θέματα

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα