Μελβούρνη: Ελληνικής καταγωγής ο οπαδός που πέταξε τον κουβά στο ντέρμπι

Newsroom
Μελβούρνη: Ελληνικής καταγωγής ο οπαδός που πέταξε τον κουβά στο ντέρμπι

bet365

Ο οπαδός που πέταξε τον κουβά στον τερματοφύλακα της Μέλμπουρν Σίτι είναι τελικά ελληνικής καταγωγής και διαμαρτύρεται για την στοχοποίησή του από τα media.

Ο πρωταγωνιστής των επεισοδίων στο ντέρμπι της Μελβούρνης μεταξύ Σίτι και Βίκτορι είναι ελληνικής καταγωγής και λέγεται Άλεξ Αγγελόπουλος. Την γνωστοποίηση των στοιχείων του έκανε η αστυνομία της Βικτόριας, που δημοσίευσε φωτογραφίες του μετά την σύλληψή του.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι βίαιη συμπεριφορά, απερίσκεπτη πρόκληση τραυματισμού, εκτόξευση φωτοβολίδων, αθέτιμη επίθεση, είσοδο σε χώρο αθλητικών εγκαταστάσεων, διακοπή αγώνα, διατάραξη κοινής ησυχίας και βίαιη συμπεριφορά.

Ο ίδιος ο 23χρονος διαμαρτύρεται πως έχει στοχοποιηθεί από τα media και την αστυνομία, αφού παρ' ότι υπήρχαν τόσοι χούλιγκανς, μόνο εκείνου οι φωτογραφίες και τα στοιχεία έχουν κυκλοφορήσει δημοσίως.

Σύμφωνα με την Herald Sun, που έκανε μία έρευνα στην δραστηριότητα του προφίλ του στο Facebook, βρέθηκε πως είχε ποστάρει ένα σκρίνσοτ από συνομιλία στους «Αυστραλιανούς Ούλτρας» όπου λάμβαναν χώρα συζητήσεις για συναντήσεις για μάχες μεταξύ οπαδών.

Ο Άλεξ Αγγελόπουλος τιμωρήθηκε με ποινή δια βίου απαγόρευσης από τα παιχνίδια πρωταθλήματος της αυστραλιανής λίγκας ενώ αντιμετωπίζει μαζί με άλλους δύο άνδρες ποινή φυλάκισης έως και δέκα έτη. Αυτοί παραδόθηκαν στην αστυνομία την περασμένη εβδομάδα και αφέθηκαν ελεύθεροι μετά από πληρωμή της εγγύησής τους μέχρι την δίκη, που θα γίνει τον Φλεβάρη.

Οι οργανωμένοι οπαδοί με όνομα «Original Style Melbourne» εναντιώθηκαν κατά την απόφαση της λίγκας να δώσει τον τελικό του πρωταθλήματος για τα επόμενα τρία χρόνια στην πόλη του Σίδνεϊ και κάλεσαν όλα τα γκρουπ οπαδών να σταθούν στο πλευρό τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα