Νταβίντ Λουίς: Επισκέφθηκε φαβέλα ντυμένος Άι Βασίλης και μοίρασε δώρα σε παιδιά (vid)

Κωνσταντίνος Κωλαΐτης
Νταβίντ Λουίς: Επισκέφθηκε φαβέλα ντυμένος Άι Βασίλης και μοίρασε δώρα σε παιδιά (vid)

bet365

Ο... Άι Βασίλης Νταβίντ Λουίς μοίρασε χαμόγελα, δάκρυα χαράς, δώρα και αυτόγραφα σε παιδιά της φαβέλας Μανγκέιρα, που έχει στιγματιστεί από τη βία συμμοριών και τους θανάτους της περιοχής

Το πνεύμα των Χριστουγέννων ενσάρκωσε ο Νταβίντ Λουίς, ο οποίος αποφάσισε να επισκεφτεί παιδιά της φαβέλας Μανγκέιρα, κοντά στο γήπεδο «Μαρακανά» του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Όχι όμως με την πραγματική του ταυτότητα, αλλά ντυμένος ως Άγιος Βασίλης!

Ο πολύπειρος στόπερ της Φλαμένγκο έβγαλε τα εξάταπα, φόρεσε την αγιοβασιλιάτικη στολή και εμφανίστηκε στην τοπική Ακαδημία της «Φλα» στο Μανγκέιρα, σκορπίζοντας χαμόγελα και ενθουσιασμό στους μικρούς του φίλους, οι οποίοι δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Η Μανγκέιρα αποτελεί μια από τις πλέον κακόφημες φαβέλες της περιοχής, με αμέτρητα σκηνικά βίας μεταξύ συμμοριών και θανάτους τα τελευταία χρόνια.

Με το που αντίκρισαν τον... μυστικό Άγιο Βασίλη, αρκετοί νόμιζαν πως κάτω από τη στολή ήταν ο Πέντρο, διεθνής στράικερ της Φλαμένγκο που έπαιξε και με τη Βραζιλία στο Μουντιάλ. Η αποκάλυψη, όμως, αποτέλεσε ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη για τα παιδιά, ενώ συγκεκριμένα ο 14χρονος, Ρόναλντ, έβαλε τα κλάματα από τη χαρά του που είδε ένα από τα είδωλά του.

Ο Νταβίντ Λουίς υπέγραψε αυτόγραφα, μοίρασε δώρα και έμεινε για 90 λεπτά, όσα και ένας ποδοσφαιρικός αγώνας, στην Ακαδημία στο Campo de Pedreira, δηλώνοντας πως αυτή η επίσκεψη ήταν ο σπουδαιότερος τίτλος της χρονιάς:

«Ίσως η πιο ευτυχισμένη μέρα της σεζόν, όταν βιώνεις το αληθινό, το ανθρώπινο. Όταν περνάμε από εδώ με το πούλμαν, τα παιδιά ουρλιάζουν για μας πριν μπούμε στο Μαρακανά. Πολλά από αυτά ονειρεύονται να βρεθούν εκεί για να δουν το παιχνίδι, αλλά επίσης τα περισσότερα δεν μπορούν να το κάνουν. Για μένα, ήταν ίσως ο σπουδαιότερος τίτλος της χρονιάς το να είμαι εδώ, να απολαμβάνω και να ανταποδίδω την αγάπη που μας δίνουν αυτά τα παιδιά σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, να ανανεώσω αυτή την ενέργεια με τον καλύτερο τρόπο».

 

Τελευταία Νέα