Ρονάλντο: Στο Ριάντ για να κλείσει τη συμφωνία με την Αλ Νασρ!

Νίκος Κικίδης
Ρονάλντο: Στο Ριάντ για να κλείσει τη συμφωνία με την Αλ Νασρ!

bet365

Ραγδαίες εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς ο Πορτογάλος προσγειώθηκε στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας για να κλείσει το πλουσιοπάροχο deal με την Αλ Νασρ.

Αλ Νασρ και Κριστιάνο Ρονάλντο, μια συνεργασία που όσο απίθανη και να φάνταζε στην αρχή πλέον φαίνεται να βρίσκεται μια ανάσα μακριά από την πραγματοποίηση!

H «Marca» άλλωστε είχε... προειδοποιήσει πως ο Πορτογάλος αναμένεται στο Ριάντ πριν από τέλος του χρόνου και οι εξελίξεις δεν άργησαν να την επιβεβαιώσουν, με τον 37χρονο να προσγειώνεται το απόγευμα της Τετάρτης (21/12) στην πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας για να κλείσει το deal με την Αλ Νασρ!

Η μυθική πρόταση των 215 εκατομμυρίων ευρώ σε βάθος 2,5 ετών σε συνδυασμό με τη... σιγή ιχθύος από τα κλαμπ της Ευρώπης ώθησαν τον Κριστιάνο να δει με διαφορετικό μάτι τους Σαουδάραβες, οι οποίοι ευελπιστούν να δώσουν τα χέρια με τον Πορτογάλο μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Πλέον μένει να φανεί αν θα προκύψει λευκός καπνός από τις συζητήσεις μεταξύ των δυο πλευρών, τη στιγμή πάντως που ο Κριστιάνο φαίνεται πιο κοντά από ποτέ στους «Ιππότες της Νατζντ».

 

Τελευταία Νέα