Σύγκρουση γιγάντων

Newsroom
Σύγκρουση γιγάντων

bet365

Αργεντινή και Γαλλία μάχονται για το τρίτο τους τρόπαιο. Οι επιλογές για να παίξετε στοίχημα.

Καλημέρα σας! Κυριακή σήμερα και η ώρα που όλοι περίμεναν έφτασε. Ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ώρες, με την αναμονή να είναι όλο και μεγαλύτερη. Το ζευγάρι ιδανικό. ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΓΑΛΛΙΑ, Λιονέλ Μέσι εναντίον Κιλιάν Εμπαπέ και Λιονέλ Σκαλόνι εναντίον Ντιντιέ Ντεσάν. Θα δούμε τις πτυχές της μεγάλης αυτής αναμέτρησης παρέα με το gazzetta.gr βγάζοντας επιλογές για όλα τα γούστα.

Οι αποδόσεις έχουν προκαλέσει αίσθηση, αφού βλέπουμε ένα εξαιρετικά ισορροπημένο παιχνίδι ανάμεσα τις δύο καλύτερες ομάδες της φετινής διοργάνωσης. Οι Αργεντινοί έδειξαν την ανωτερότητά τους απέναντι στους Κροάτες κερδίζοντας σχετικά εύκολα με 3-0 στον ημιτελικό. Το πάθος αυτής της ομάδας είναι ο κινητήριος μοχλός, αφού όλοι αναγνωρίζουν την κρισιμότητα της στιγμής για τον φυσικό ηγέτη και θρύλο Λιονέλ Μέσι.

Από την πλευρά τους, οι Γάλλοι δυσκολεύτηκαν αρκετά απέναντι στο Μαρόκο σε ένα βράδυ που έπρεπε να αντιμετωπίσουν πρώτα την ατυχία τους, λόγω και των απουσιών της τελευταίας στιγμής. Έκαμψαν την αντίσταση των εκπληκτικών Αφρικανών με δύο τέρματα των Ερναντέζ και Κόλο Μουανί, επιστρέφοντας στον τελικό για δεύτερη διαδοχική φορά. Το θετικό για τον προπονητή της ομάδας, Ντεσάν είναι το ότι έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες διαθέσιμους, αφού έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα που τους ταλάνιζαν όλον αυτό τον καιρό.

Οι επιλογές μας διαχέονται σε όλο το εύρος του αγώνα. Αρχικά το 1.95 του να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι πολύ θελκτικό, για δύο επιθέσεις που πάντα βρίσκουν λύσεις. Ο καταλογισμός πέναλτι στο 2.67 μας αρέσει επίσης, καθώς μιλάμε για δύο ομάδες πολύ διεισδυτικές και με σταθερή παρουσία στην αντίπαλη άμυνα. Οι διαφορές είναι ελάχιστες, κάτι που μας οδηγεί στο συμπέρασμα, ότι δύσκολα θα λυθούν στα 90 λεπτά. Η ισοπαλία και η μεταφορά της μάχης στη παράταση έχει 3.00 απόδοση, την οποία και θα προωθήσουμε. Τέλος, θα πάμε με την κίτρινη κάρτα του Ν. Οταμέντι, αφού μιλάμε για έναν σκληρό αμυντικό, ο οποίος δεν χαρίζεται σε κανέναν.

Αυτές ήταν οι εκτιμήσεις μας για το μεγάλο παιχνίδι. Καλή σας επιτυχία! Ελπίζουμε να έχετε ένα απολαυστικό απόγευμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα