Ο Μπόνο junior δείχνει τον δρόμο στο Μαρόκο

Newsroom
Ο Μπόνο junior δείχνει τον δρόμο στο Μαρόκο
To Gazzetta σε συνεργασία με την Wolt κάνουν καθημερινά delivery τη φάση της ημέρας.

Η μέρα (14/12) του δεύτερου ημιτελικού του φετινού Μουντιάλ ανάμεσα στην Γαλλία και το Μαρόκο ξεκίνησε με ένα video που έχει για πρωταγωνιστή τον γιο του Μπόνο, τον τερματοφύλακα του Μαρόκου. Εκεί ο Μπόνο κρατά στην αγκαλιά του τον γιο του ενώ κάνει δηλώσεις. Ο Μπόνο junior, παρακολουθεί το μικρόφωνο με λαχτάρα, το αγγίζει και προσπαθεί να το δαγκώσει λες και είναι παγωτό χωνάκι.

Οι παρευρισκόμενοι, Μπόνο και δημοσιογράφος γελούν, και ίσως δεν αντιλαμβάνονται πως ο μικρός Μπόνο δείχνει στο Μαρόκο αυτό που πρέπει να κάνει προκειμένου να προκριθεί στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης: να δείξει από την αρχή του αγώνα τι θέλει και να κάνει τα πάντα για να το πετύχει.

Τη συγκεκριμένη, λοιπόν, γλυκιά στιγμή επέλεξαν το Gazzetta και η Wolt για να σας Κάνουν Delivery ως τη Φάση της Ημέρας.

Μπορείτε να απολαύσετε την υπόλοιπη διοργάνωση παραγγέλνοντας μέσω του app της Wolt και χρησιμοποιώντας τον κωδικό GAZZETTA5, με τον οποίο έχετε έκπτωση 5 ευρώ στην πρώτη σας παραγγελία.

Μάθετε περισσότερα για τη συγκεκριμένη φάση στο video που ακολουθεί:

@gazzetta.gr ⚽📱 Απολαύστε το Μουντιάλ παραγγέλνοντας από το app της @wolt.greece 💸 Με τον κωδικό GAZZETTA5 έχετε έκπτωση 5 ευρώ στην 1η σας παραγγελία. #gazzettagr #woltgreece #iamwolter #fyp #foryoupage #worldcup2022 ♬ πρωτότυπος ήχος - gazzetta.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα