ΠΑΟΚ-Άρης 9-0: Μεγάλη νίκη με ιστορικό σκορ και ρεκόρ για τις «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» !

ΠΑΟΚ-Άρης 9-0: Μεγάλη νίκη με ιστορικό σκορ και ρεκόρ για τις «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» !

bet365

Οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» του ΠΑΟΚ έσπασαν το ρεκόρ της μεγαλύτερης σε έκταση νίκης στην ιστορία τους εις βάρος του Άρη, που κρατούσε από τις 19/2/2012 όταν είχαν κερδίσει με 9-1.

Τον Φεβρουάριο του 2012 η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει με 9-1 της αντίστοιχης ομάδας του Άρη, την οποία σήμερα φιλοδώρησε ξανά με εννιά γκολ, αυτή τη φορά δίχως να δεχθεί κάποιο τέρμα και έτσι να πετύχει τη μεγαλύτερη σε έκταση νίκη στην ιστορία εις βάρος των «κιτρινόμαυρων».

Το σημερινό παιχνίδι στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας ήταν «ντέρμπι μόνο στα χαρτιά» για τις «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» παίκτριες του ΠΑΟΚ, που επικράτησαν με το άκρως εντυπωσιακό κι εκκωφαντικό 9-0 του Άρη στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Women's Football League.

ΠΑΟΚ-Γυναίκες- Βαρδαλή

Οι «ασπρόμαυρες» έκαναν δια περιπάτου το «τέσσερα στα τέσσερα» στη σεζόν και δεν συνάντησαν την παραμικρή αντίσταση από τις αντίπαλες τους, που ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση δίχως τελική προσπάθεια!

Με τη συμπλήρωση είκοσι λεπτών ο «Δικέφαλος» είχε πετύχει κιόλας τρία γκολ. Το χορό άνοιξε μόλις στο 4′ η Βαρδαλή με απευθείας εκτέλεση κόρνερ (1-0), ακολούθησε στο 16′ το γκολ από την Καλέση (2-0) και στο 20ο λεπτό με εντυπωσιακή λόμπα η Μπασούρη έγραψε το 3-0.

ΠΑΟΚ-Γυναίκες- Βαρδαλή

Το δεύτερο μέρος ήταν εφιαλτικό για τις «κιτρινόμαυρες» παίκτριες, καθώς τα κορίτσια του Λευτέρη Κανατά ήταν ασταμάτητα.

Σαν σε προπόνηση η Καλέση (49’) και η Μήτκου (55′) ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 5-0, η Καλέση έφτασε στο 61ο λεπτό στο χατ τρικ (6-0), η Κατσάνου (79′) έκανε το 7-0 και στο 82’ η Γιαννακά έβαλε και αυτή το όνομα της στην λίστα των σκόρερ, γράφοντας το 8-0 για τον Δικέφαλο. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων η Μήτκου με το δεύτερο προσωπικό της τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 9-0.

ΠΑΟΚ-Γυναίκες

ΠΑΟΚ (Κανάτας): Μιλγιόγια, Γκούνη, Δοϊρανλή (80’ Θεοδωράκη), Μπασούρη (65’ Σιδηροπούλου), Μήτκου, Καλέση (73’ Γιοβάνη), Χαλατσογιάννη, Γκορνέλα (73’ Κατσάνου), Βαρδαλή, Γιαννακά, Ακίντα (80’ Καλιεντζίδου).

@Photo credits: AC PAOK

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα