ΓεροΓιοβάισα: Λατρεύω Πορτογαλία χωρίς... Κριστιάνο!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
ΓεροΓιοβάισα: Λατρεύω Πορτογαλία χωρίς... Κριστιάνο!

bet365

Ο γεροΓιοβάισα δεν αντέχει το... τσίρκο και περιμένει από την Πορτογαλία του Σάντος να δείξει πως μπορεί και χωρίς Κριστιάνο.

Σύντροφοι έχω μείνει άναυδος με τα τερτίπια του Ρονάλντο και της οικογένειάς του. Την ώρα που η Πορτογαλία δίνει «τελικό», όλοι ασχολούνται με τις αντιδράσεις του CR7. Δεν πιστεύω πάντως πως μπορεί να επηρεαστεί η ομάδα. Ο Φερνάντο Σάντος είχε την ιδανική αντίδραση, δικαιώθηκε και κόντρα στην Ελβετία οι Ιβηρες έπαιξαν τρομερό ποδόσφαιρο. Με κεκτημένη ταχύτητα και κόντρα στο Μαρόκο, όπου είναι το τεράστιο φαβορί. Πήγε μακριά η βαλίτσα των Μαροκινών, καλή ομάδα, με τρεξίματα, αλλά χωρίς την εμπειρία για τόσο μεγάλες παραστάσεις. Διπλό στο 1.66 σύντροφοι και σκόρερ ο Ζοάο Φέλιξ στο 3.25. Μαζί με Μπρούνο, Σίλβα, είναι η τριπλέτα – όνειρο της διοργάνωσης.

Αυτό κι αν είναι ματς. Ευρωπαϊκό ντέρμπι, με ρυθμό, δύναμη, πάθος, σκληρά μαρκαρίσματα και… γκολ. Οι Αγγλοι έχουν την καλύτερη επίθεση, οι Γάλλοι δημιουργούν φάσεις και το Over 2.5 είναι στο 2.00. Φαβορί η Γαλλία, αλλά δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά. Ο Μπαπέ είναι ηγέτης, έχει πάρει την ομάδα στις πλάτες του και να βρει δίχτυα προσφέρεται στο 2.60. Θα επιμείνω στον σταρ της Παρί και το Over 1.5 σουτ εντός στόχου είναι στο 2.10. Φτάσαμε στην τελική ευθεία σύντροφοι, μου έλειψε η πατρίδα μου, αλλά αυτά που έρχονται με κρατάνε δυνατό!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα