ΓεροΓιοβάισα: Με Μέσι μέχρι τέλους...

ΓεροΓιοβάισα: Με Μέσι μέχρι τέλους...

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
ΓεροΓιοβάισα: Με Μέσι μέχρι τέλους...

bet365

Σύντροφοιμ η ώρα του Μέσι έφτασε! Θα τον στηρίξω μέχρι τέλους, κι αυτό θα έρθει το βράδυ της 18ης Δεκεμβρίου, όταν θα σηκώσει την κούπα.

Μάχη; Αυτή η Ισπανία πρέπει να αλλάξει νοοτροπία σύντροφοι, αν θέλει να πρωταγωνιστήσει ξανά. Στον «τελικό» με το Μαρόκο πίστεψαν πως θα πάρουν χωρίς να… παίξουν και φυσικά το «πλήρωσαν». Οποιος παίζει με τη φωτιά σύντροφοι… καίγεται κι όποιος δεν το καταλάβει άμεσα, τότε… φιλάκια και αντίο.

Πάμε στα δικά μας! Βραζιλία – Κροατία και δε βλέπω πως η Σελεσάο δεν θα προκριθεί στα ημιτελικά. Βλέπεις την ενδεκάδα της και παθαίνεις… σοκ, βλέπεις και τον πάγκο και τα μάτια του γουρλώνουν. Δεν παίζουν μπάλα μόνο οι τεράστιοι παίκτες, αλλά ο Τίτε ξέρει πως να παίρνει αυτό που θέλει. Τρελό ξεκίνημα για τη Σελεσάο, όπως ακριβώς με τη Νότια Κορέα. Υποψιασμένη η Κροατία, αμφιβάλλω όμως αν θα αντέξει την πίεση. Νίκη στο ημίχρονο προσφέρεται στο 1.87. Το βλέμμα μου «καρφώθηκε» και σε ένα άλλο… ψαγμένο στοίχημα. Η Βραζιλία είναι η δεύτερη ομάδα σε δημιουργία φάσεων και το Οver 1.5 σουτ εντός εστίας από Νεϊμάρ και Ριτσάρλισον τιμάται στο 5.50.

Και το βράδυ θα γίνει… πανικός! Σύντροφοι τα ματάκια μου περιμένουν πως και πως να δουν τον Μέσι να πανηγυρίζει. Κι αν τα καταφέρει ο «κοντός», τότε φίλοι μου θα το πάρουμε. Κι αν το πάρουμε θα γυρίσω από τη Ντόχα κολυμπώντας. Κυνική ομάδα η Ολλανδία, αλλά αυτό το ποδόσφαιρο που παίζει δε με πείθει. Ωραίος τύπος, αλλά ο Μέσι δεν το χάνει… Στο 2.10 ο άσος, στο 3.40 σκόρερ ο Χούλιαν Αλβαρες. Ο μικρός πήρε αέρα και δε μασάει…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα