Και τώρα αρχίζουν τα κρίσιμα

Newsroom
Και τώρα αρχίζουν τα κρίσιμα

bet365

Μάχες μεταξύ Ευρώπης και Λατινικής Αμερικής για τα δύο πρώτα εισιτήρια των ημιτελικών

Καλημέρα στην παρέα. Μετά από ένα δύσκολο διήμερο για όλους, επιστρέφουμε στους γνωστούς μας ρυθμούς εδώ, με το gazzetta.gr μπαίνοντας στην τελική ευθεία ενός τουρνουά που μας έχει καθηλώσει εδώ και περίπου τρεις εβδομάδες.

Ξεκινάμε με το πρώτο παιχνίδι της ημέρας, το Κροατία-Βραζιλία. Μιλάμε φυσικά για τη φιναλίστ του 2018, εναντίον του πρώτου, κατά πολλούς φαβορί, της φετινής διοργάνωσης. Οι Κροάτες έκαμψαν δύσκολα τους μαχητικούς Ιάπωνες, έχοντας ως «φύλακα άγγελο» τον Λιβάκοβιτς, ο οποίος έπιασε τρία πέναλτι στη διαδικασία. Οι Βραζιλιάνοι ήταν καταιγιστικοί απέναντι στη Νότια Κορέα, σκοράροντας τέσσερις φορές στο πρώτο ημίχρονο, με το τελικό 4-1 να έρχεται μετά τη λογική χαλάρωση στο δεύτερο μέρος.

Γνώμη μας είναι, ότι οι Κροάτες θα βάλουν μπροστά την εμπειρία τους στην αρχή του παιχνιδιού, όμως οι παίκτες του Τίτε μπορούν να παίζουν σε τρελό ρυθμό για πολλή ώρα, κάτι που θα κουράσει τους πρώτους. Αυτό το πλάνο εκτελούν εξαιρετικά παίκτες όπως ο Βινίσιους, τον οποίο και βλέπουμε να έχει Over 0,5 ασίστ στο 3.15. Μας αρέσει επίσης και το Over 1,5 τάκλιν του Γκβάρντιολ με απόδοση 2.20, σε ένα δύσκολο βράδυ για την κροατική ομάδα.

Στη βραδινή μονομαχία, Ολλανδία-Αργεντινή, τα πράγματα είναι πιο ρευστά, αφήνοντας μικρότερο χώρο για ελιγμούς. Οι Ολλανδοί ήταν σοβαροί απέναντι στις ΗΠΑ, κερδίζοντάς αυτές με 3-1 σε μια ραψωδία του Ντάμφρις με ένα γκολ και δύο ασίστ. Ο Μέσι και η παρέα του μπορεί να προηγήθηκαν με 2-0 απέναντι στους Αυστραλούς, δέχθηκαν όμως τη μείωση του σκορ και κινδύνεψαν ακόμα παραπάνω στη συνέχεια. Και οι δύο ομάδες θα παίξουν για την πρόκριση, χωρίς να τους φτάνει η μέχρι τώρα πορεία τους.

Το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα αμφίρροπο για αυτό και θα πάμε προς το Χ σε απόδοση στο 3.34, ενώ για όποιον θέλει να ρισκάρει παραπάνω, πιστεύουμε, ότι δύσκολα θα ξεδιαλύνει το τοπίο στη μισή ώρα της παράτασης, αν τελικά οδηγηθούμε σε ένα τέτοιο σενάριο. Στα πέναλτι λοιπόν, βλέπουμε πρόκριση της Αργεντινής στο 10.00, σε μια διαδικασία, που θα επιβιώσει ο πιο ψύχραιμος και τυχερός.

Τα ιδιαίτερα παιχνίδια θέλουν και παρόμοιες επιλογές, καθώς είμαστε σε ένα σημείο, που νομοτελειακά μιλάνε οι προσωπικότητες. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι θα απολαύσουμε ένα πολύ ενδιαφέρον διήμερο, το οποίο θα μας κρατήσει ζεστούς για τη συνέχεια. Καλή επιτυχία σε ό,τι αποφασίσετε να παίξετε!

 

Τελευταία Νέα