Οι ανατιμήσεις των μακροχρόνιων, δημιουργούν ευκαιρίες στο Μουντιάλ

G-Betting G-Betting
Οι ανατιμήσεις των μακροχρόνιων, δημιουργούν ευκαιρίες στο Μουντιάλ

bet365

Τα μακροχρόνια για το Μουντιάλ πριν τις μάχες των προημιτελικών.

Το Μουντιάλ του Κατάρ μπαίνει πλέον στην τελική του ευθεία. Ο οκτώ καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης είναι γνωστές και πλέον θα φανεί ποιες από αυτές μπορούν να διεκδικήσουν μέχρι το τέλος το βαρύτιμο τρόπαιο.

Σύμφωνα με τα σταυρώματα που έχουν προκύψει, αλλά και από αυτά που θα ακολουθήσουν, υπάρχουν κάποιες ομάδες που έχουν καλύτερες πιθανότητες να φτάσουν μέχρι το τέλος. Η Βραζιλία έπαιξε διαστημικό ποδόσφαιρο κόντρα στη Νότιο Κορέα και έδειξε ότι έχει τα εχέγγυα να ανέβει στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου.

Για να κάνει ακόμα ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση, πρέπει πρώτα να αποκλείσει την Κροατία και στη συνέχεια μία εκ των Ολλανδία ή Αργεντινή στα ημιτελικά. Ωστόσο δείχνει ότι έχει τη δυναμική να τα βάλει με οποιαδήποτε αντίπαλο και να φτάσει στον πρώτο τίτλο έπειτα από το 2002. Την προηγούμενη και μοναδική φορά μέχρι φέτος που έγινε Παγκόσμιο Κύπελλο επί ασιατικού εδάφους! Η κατάκτηση του τίτλου από τη Βραζιλία κοστολογείται στο 2.85!

Μία δεύτερη επιλογή και μάλιστα με αρκετά καλή στοιχηματική αξία, είναι οι ομάδες που έρχονται από το έτερο ταμπλό. Η κάτοχος Γαλλία είναι εξαιρετικά δύσκολος αντίπαλος για όλες τις ομάδες. Θέλει άλλωστε να γίνει η δεύτερη ομάδα που παίρνει τον τίτλο «back to back», μετά τις Ιταλία και Βραζιλία που το έχουν ήδη πετύχει.

Βέβαια, τις καλύτερες εντυπώσεις έχει αφήσει μέχρι τώρα η Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος, ειδικά μετά την ποδοσφαιρική παράσταση που χάρισε απέναντι στην Ελβετία (6-1). Οι «μπλε» πληρώνουν σε απόδοση 5.00 για να σηκώσουν το Κύπελλο και οι Ίβηρες είναι στο 7.50!

Τέλος, πολύ ενδιαφέρον έχει και η κατηγορία του πρώτου σκόρερ. Ο Κιλιάν Εμπαπέ προηγείται με πέντε γκολ στη σχετική λίστα και η αγορά να είναι αυτός ο πρώτος σκόρερ είναι στο 1.60. Ωστόσο υπάρχουν ακόμη καλύτερες επιλογές. Η Βραζιλία έχει ανεβάσει το ρυθμό της και στο δημιουργικό κομμάτι είναι ίσως η καλύτερη ομάδα στο τουρνουά.

Ο Ριτσάρλισον έχει τρία γκολ, δύο λιγότερα από τον Εμπαπέ, αλλά με δεδομένο ότι η «σελεσάο» μπορεί να φτάσει μέχρι το τέλος, μπορεί κι αυτός να ξεπεράσει τον Γάλλο σούπερ σταρ. Η αγορά για πρώτο σκόρερ τον Ριτσάρλισον πληρώνει απόδοση 8.00!

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

G-Betting
G-Betting