ΓεροΓιοβάισα: Καλό το Μαρόκο, αλλά οι Ίβηρες ετοιμάζονται για... μάχη!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
ΓεροΓιοβάισα: Καλό το Μαρόκο, αλλά οι Ίβηρες ετοιμάζονται για... μάχη!

bet365

Sorry στους Εγγλεζάδες, μπράβο και στον γεροΓιοβάισα για τις επιλογές του. Πάμε στα σημερινά, γιατί οι Ιβηρες δεν μπορούν να περιμένουν.

Καλημέρα στους συντρόφους μου, καλημέρα και στους Εγγλεζάδες που θαρρώ πως τους αδίκησα... Οταν έγραψα μη βιάζεστε, δεν εννοούσα πως θα αποκλειστείτε, αλλά πως θα πρέπει να προσέχετε! Επιβεβαιώθηκε για 38 λεπτά, μετά η απόλυτη κατάρρευση. Θα τα πούμε τα δικά μας τις επόμενες ημέρες, έχουμε χρόνο για μελέτη! Πάντως, ο χαλαρός άσος της Ολλανδίας και ο σκόρερ Αλβαρες γέμισαν λίγο τον κουμπαρά. Πάμε να τον γεμίσουμε ακόμα περισσότερο.

Mαρόκο - Ισπανία στους «16» και δε βλέπω πως δεν θα τα πουν από κοντά οι Ιβηρες. Πως πήραν οι Ισπανοί τη 2η θέση, μόνο ο Λουίς Ενρίκε και οι παίκτες του το ξέρουν. Κόντρα στους Μαροκινούς είναι το μεγάλο φαβορί και το 1.51 είναι η βασική μου επιλογή. Καλό το Μαρόκο, ομάδα με εμπνεύσεις, τρεξίματα, αλλά όχι την εμπειρία και τις παραστάσεις για προημιτελικά. Κι αν θέλετε ένα ψαγμένο Build A Bet, τότε... Γκολ Μοράτα οποιαδήποτε στιγμή | Γκολ Φεράν Τόρες οποιαδήποτε στιγμή και | Οver 8.5 κόρνερ στο 9.50. Μην ξεχνάτε πως ο Μοράτα έχει παίξει 126 λεπτά και έχει ήδη τρία γκολ. Τι άλλο να κάνει...

Σκληροτράχηλη η Ελβετία, αλλά ρε σύντροφοι δε μου γεμίζει το μάτι. Δεν ξέρω, δεν τρελαίνομαι να τη βλέπω. Ηρθα στο Κατάρ για Μέσι, Κριστιάνο, Νεϊμάρ, Κέιν, Μπρούνο, ε, μη μας το χαλάσει απόψε. Σε 9 σερί αγώνες (από την ήττα με 4-0 από τη Γερμανία το 2014) σκοράρει η Πορτογαλία σε τελική φάση Μουντιάλ, συνολικά 16 γκολ. Οι Ελβετοί δεν έχουν κερδίσει ποτέ τρία ματς σε ένα τουρνουά, ε, δεν θα το κάνουν απόψε. Στο 1.85 η νίκη της Πορτογαλίας και ο συνδυασμός Γκολ Κριστιάνο και νίκη της ομάδας του εκτοξεύεται στο 3.25.

Τα καλύτερα έρχονται σύντροφοι...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα