Mundo Kick-Off Instagram Live: To preview της 13ης αγωνιστικής ημέρας

Newsroom
Mundo Kick-Off Instagram Live: To preview της 13ης αγωνιστικής ημέρας
Η εκπομπή που μεταφέρει το κλίμα πριν τους αγώνες του Μουντιάλ, σε συνεργασία με το ΒΟΧ.

Η δέκατη τρίτη ημέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου κάνει σέντρα στις 17:00 με τη Γκάνα να αντιμετωπίζει την Ουρουγουάη και τη Νότια Κορέα την Πορτογαλία. Η εκπομπή Mundo Kick-Off Instagram Live powered by BOX, το delivery που πάντα κερδίζεις, σας βάζει στο κλίμα με όλα όσα θα δούμε απόψε στα γήπεδα του Κατάρ.

Ο Γιάννης Μπαϊρακτάρης και ο Σωτήρης Μυκονίου ανοίγουν τη συζήτηση για τα δύο πρώτα ματς της ημέρας, ενώ σας προετοιμάζουν και για τις άλλες δύο αποψινές αναμετρήσεις, Καμερούν - Βραζιλία και Σερβία - Ελβετία.

Παράλληλα με την εκπομπή, μπορείς να πάρεις μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό του BOX για 3 τηλεοράσεις SAMSUNG 55'' QLED 4K Smart TV και 10 κουπόνια BOX αξίας 50€. Το μόνο που πρέπει να κάνεις για να τα διεκδικήσεις είναι να μπεις στο ΒΟΧ, να πατήσεις το κουμπί «θέλω να πάρω μέρος» και να παραγγείλεις ό,τι τραβάει η όρεξή σου. Όσο περισσότερο παραγγέλνεις, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να κερδίσεις.

Στο ΒΟΧ το delivery που πάντα κερδίζεις, μπορείς να βρεις:

  • Πάνω από δέκα χιλιάδες καταστήματα για να επιλέξεις σε 64 πόλεις σε όλη την Ελλάδα.
  • Ένα μοναδικό τρόπο επιβράβευσης: Σε κάθε παραγγελία κερδίζεις πόντους που μπορείς να εξαργυρώσεις σε εκπτώσεις και GB.
  • Χιλιάδες Προσφορές: 1+1, Menou 5€, Foodial offer 20%, Combo Deals και πολλές άλλες για να επιλέξεις.
  • Δυνατότητα Προγραμματισμού Παραγγελίας.
  • Δυνατότητα take away.
  • Δυνατότητα φιλοδωρήματος στον διανομέα μέσω της εφαρμογής.
  • Live Εξέλιξη παραγγελίας. (Ο πελάτης μπορείς να παρακολουθήσει σε επιλεγμένα καταστήματα, πού ακριβώς βρίσκεται η παραγγελία του αφού αυτή φύγει από το κατάστημα).

Μπείτε στο Instagram Live στο official account Gazzetta στις 16:00 ακριβώς και ετοιμαστείτε για μια πλούσια ποδοσφαιρική ημέρα.

Photo credits: Ευαγγελία Λώλου

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα