Novileague Παγκόσμιο με έπαθλο αγωνιστικής 22.000€*...

Newsroom
Novileague Παγκόσμιο με έπαθλο αγωνιστικής 22.000€*...
Ο μεγάλος διαγωνισμός της Novibet επέστρεψε ανανεωμένος, σε ρυθμούς Παγκοσμίου και γεμάτος μοναδικά δώρα*!

Με τη Novibet, εσύ κερδίζεις το Παγκόσμιο!

H Novileague Παγκόσμιο συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και μοιράζει τεράστια έπαθλα*! Μέχρι στιγμής ο μεγάλος διαγωνισμός της Novibet έχει μοιράσει 70.945€* σε 5.446 μέλη του. Μάλιστα, οι 66.000€* είναι σε μετρητά! Η δράση συνεχίζεται στα γήπεδα του Κατάρ και απόψε, με τους τελευταίους αγώνες της φάσης των ομίλων.

Στον 7ο όμιλο, η Βραζιλία πηγαίνει άνετη στην τελευταία στροφή απέναντι στο Καμερούν, που «καίγεται» για τη νίκη. Βέβαια, ακόμα και να την πάρει, δεν είναι εγγυημένη η είσοδός του στα νοκ άουτ, διότι χρειάζεται συνδυασμό στο άλλο ματς. Συγκεκριμένα, δεν πρέπει να κερδίσει η Ελβετία την Σερβία.

Στον 8ο όμιλο, τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα. Η Πορτογαλία βρίσκεται ήδη στους «16» της διοργάνωσης. Πίσω της η Γκάνα κρατάει την τύχη στα χέρια της, καθώς αντιμετωπίζει την απογοητευτική Ουρουγουάη, παίζοντας για δύο αποτελέσματα. Η «σελέστε» και η Νότιο Κορέα χρειάζονται υπερβάσεις για να ελπίζουν και βάση εικόνας δεν πείθουν.

Οι οκτώ ερωτήσεις που καλούνται να απαντήσουν τα μέλη της Novileague Παγκόσμιο αυτή την αγωνιστική είναι οι εξής:

  1. Γκάνα-Ουρουγουάη: Ποιο θα είναι αποτέλεσμα ημιχρόνου;

  2. Γκάνα-Ουρουγουάη: Ποιο θα είναι το ακριβές σκορ;

  3. Ν. Κορέα-Πορτογαλία: Ποια ομάδα θα σκοράρει πρώτη;

  4. Ν. Κορέα-Πορτογαλία: Ποιο θα είναι το ακριβές σκορ;

  5. Σερβία-Ελβετία: Πόσες κάρτες θα δείξει ο διαιτητής;

  6. Σερβία-Ελβετία: Ποιο θα ειναι το ακριβές σκορ;

  7. Καμερούν-Βραζιλία: Θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες;

  8. Καμερούν-Βραζιλία: Ποιο θα είναι το ακριβές σκορ;

Συνολικό έπαθλο 800.000€* στη Novileague Παγκόσμιο

Στην «Novileague Παγκόσμιο 22’» οι σωστές απαντήσεις των παικτών καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού θα καταγράφονται σε έναν πίνακα κατάταξης. Ο παίκτης που θα συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία στο τέλος του Μουντιάλ θα κερδίσει το ποσό των 10.000€* εγγυημένα!

Από τη δεύτερη έως την πέμπτη θέση θα δίνεται το ποσό των 1.000€ και από την 6η μέχρι τη 5000ή θέση θα μοιραστούν διαφορά χρηματικά έπαθλα*, όλα εγγυημένα.

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ. ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/NOVI-LEAGUE

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα