Πέδρο Μαρτίνς: «Ήρθα στο Κατάρ για να πάρει το πρωτάθλημα η Αλ Γκαράφα»

Πέδρο Μαρτίνς: «Ήρθα στο Κατάρ για να πάρει το πρωτάθλημα η Αλ Γκαράφα»

Πέδρο Μαρτίνς: «Ήρθα στο Κατάρ για να πάρει το πρωτάθλημα η Αλ Γκαράφα»

bet365

Για το κίνητρο που είχε ώστε να δεχτεί την πρόκληση της Αλ Γκαράφα στο Κατάρ μίλησε ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος θέλει μετά τον Ολυμπιακό να στεφθεί πρωταθλητής και στη Μέση Ανατολή.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στα media, με αφορμή τη διεξαγωγή του Μουντιάλ του Κατάρ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έκρυψε την επιθυμία του να στεφθεί πρωταθλητής στη χώρα με την Αλ Γκαράφα, ενώ παράλληλα μίλησε για το στόχο του να επιστρέψει στην Ευρώπη, κάνοντας το βήμα παραπάνω στην καριέρα του.

«Έλαβα μια πρόσκληση από τον πρόεδρο και τον Αντόνιο Ενρίκε (αθλητικός διευθυντής). Μου εξήγησαν το project για τον σύλλογο και το ποδόσφαιρο στο Κατάρ, τι θέλουν να εφαρμόσουν. Ήμουν άνεργος, στον ορίζοντά μου ήταν να προπονήσω μια ομάδα στο στη Μέση Ανατολή, αλλά όχι στο πολύ κοντινό μέλλον. Το σκέφτηκα και ήρθα εδώ. Θέλω να επιτύχω εδώ, αλλά συνεχίζω να εστιάζω σε άλλα πρωταθλήματα. Είναι εμφανές και δεν το κρύβω», είπε ο άλλοτε κόουτς του Ολυμπιακού για το λόγο που δέχτηκε την πρόκληση του Κατάρ.

Η Αλ Γκαράφα έχει να πάρει το πρωτάθλημα από τη σεζόν 2009/10, μ τις Αλ-Ντουχάιλ και την Αλ Σαντ κι ο Μαρτίνς θέλει να φέρει την ομάδα στην κορυφή.

«Ο σύλλογος δεν έχει κερδίσει το πρωτάθλημα εδώ και 10 χρόνια. Γι' αυτό ήρθα. Ο σύλλογος έχει απολύτως φανταστικές συνθήκες. Ξέρω πολλούς συλλόγους και αυτός είναι στο επίπεδο των καλύτερων ομάδων. Υπάρχει ανάγκη να εφαρμοστεί κάτι πιο αυστηρό και επαγγελματικό, αλλά οι συνθήκες είναι κορυφαίες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα