Με φόρα στην τελευταία στροφή

Newsroom
Με φόρα στην τελευταία στροφή

bet365

Καλημέρα. Σήμερα ξεκινάει η τρίτη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων και το gazzetta.gr και εμείς θα δούμε το σημερινό κουπόνι, στοχεύοντας σε ορισμένες επιλογές που θα μας βάλουν στο πνεύμα των αγώνων.

Στα παιχνίδια των 17:00, προσπερνάμε τους Ολλανδούς και τους Καταριανούς και ασχολούμαστε με το ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ-ΣΕΝΕΓΑΛΗ. Μιλάμε για μια αναμέτρηση με εξαιρετικό ενδιαφέρον, καθώς η πλάστιγγα μπορεί να γυρίσει εύκολα υπέρ της μίας ή της άλλης ομάδας. Ο Ισημερινός ήταν πολύ ανταγωνιστικός απέναντι στην Ολλανδία και απέσπασε ισοπαλία με 1-1, έχοντας το πάνω χέρι στον τρίτο αγώνα του. Παίζει και για την ισοπαλία απέναντι σε μια Σενεγάλη που έκανε το καθήκον της απέναντι στους αδύναμους οικοδεσπότες, κερδίζοντας 3-1. Ο Αλιού Σισέ και η ομάδα του θέλουν μόνο νίκη για να προκριθούν, κάτι που θα τους αναγκάσει να ρισκάρουν από την αρχή του αγώνα. Ο Ισημερινός είναι πολύ στιβαρός αμυντικά και ξέρει να εκμεταλλεύεται τα κενά του αντιπάλου. Θα ακολουθήσουμε μια εκτίμηση του να είναι το σκορ οποιαδήποτε στιγμή μέσα στο παιχνίδι 1-1 στο 2.57.

Σε αυτά των 21:00, ξεχωρίζει η βρετανική μονομαχία ΟΥΑΛΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ, ανάμεσα σε δύο προβληματισμένες, αλλά σε διαφορετική πραγματικότητα ομάδες. Οι Ουαλοί ήταν απογοητευτικοί απέναντι στο Ιράν και ηττήθηκαν μοιραία με 2-0 στο τέλος της αναμέτρησης. Γνωρίζουν ότι θα πρέπει να ξεφύγουν από την πεπατημένη και να παίξουν ποδόσφαιρο. Έχουν το ταλέντο για να εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους, όμως δεν γίνεται να τα περιμένουν όλα από τον Γκάρεθ Μπέιλ.

Η Αγγλία δεν έπαιξε καλά εναντίον των ΗΠΑ, με την γκρίνια στη χώρα να επιστρέφει. Μάλλον επέστρεψε στον κανόνα των τελευταίων πολύ κακών εμφανίσεων μετά την εξαίρεση της νίκης στην πρεμιέρα. Είναι σίγουρο, ότι ο Σάουθγκέιτ και η ομάδα του θέλουν να προκριθούν, ώστε να δουν με ηρεμία τη συνέχειά τους στο Μουντιάλ. Πιστεύουμε στο 2 και Over 2,5 στο 2.30, αφού και οι δύο ανταγωνιστές πρέπει να παίξουν για τους δικούς τους λόγους, όμως η ποιότητα των Άγγλων θα λύσει τις όποιες απορίες για τον νικητή.

Οι παραπάνω επιλογές αποτελούν έναν καλό λόγο για να δει κάποιος και σήμερα Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά επίσης και να φτιάξει το δικό του δελτίο. Καλή επιτυχία! Θα είμαστε αύριο και πάλι μαζί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα