Mundial LIVE με τις ματσάρες της ημέρας και ένα σπέσιαλ μουντιαλικό δώρο!

Newsroom
Mundial LIVE με τις ματσάρες της ημέρας και ένα σπέσιαλ μουντιαλικό δώρο!

bet365

Το Mundial LIVE, η εκπομπή του Gazzetta για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022, επιστρέφει με τις ματσάρες της ημέρας, ζωντανή σύνδεση με το Κατάρ και ένα ξεχωριστό δώρο για τους θεατές!

Το Mundial Live, η ζωντανή εκπομπή του Gazzetta για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 με την υποστήριξη της Novibet, είναι και πάλι εδώ, με τις ματσάρες Καμερούν - Σερβία και Νότια Κορέα - Γκάνα, καθώς και τη μεγάλη αναμέτρηση της Βραζιλίας, αλλά και τα παιχνίδια που έρχονται.

novibet sponsored

Θάνος Σαρρής και Γιάννης Σερέτης συνδέονται με τον απεσταλμένο του Gazzetta στο Μουντιάλ, Γιάννη Λαμπίρη, που μεταφέρει όλες τις εξελίξεις από το Κατάρ, καθώς και με τον Δημοσθένη Γεωργακόπουλο, που ήταν στην περιγραφή του Καμερούν - Σερβία. Ο Βασίλης Μπαλατσός δίνει τα tips της επόμενης ημέρας και η Wolt κάνει delivery τη φάση της ημέρας με τον Γιώργο Μυλωνά!

Παράλληλα, οι θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν ένα σπέσιαλ μουντιαλικό δώρο: Το επιτραπέζιο παιχνίδι «Κυνήγι Ερωτήσεων - Goal Quiz Μουντιάλ», από τη Desyllas Games, σε συνεργασία με τους Pub Tales.

Ένα κουίζ με 600 ερωτήσεις, αποκλειστικά για τα Παγκόσμια Κύπελλα, για αξέχαστες μουντιαλικές βραδιές με την παρέα σας! Δείτε την εκπομπή, αφήστε το σχόλιό σας με την πρόβλεψη για τον νικητή του Μουντιάλ στο Live του YouTube και ακολουθήστε τις οδηγίες για να το κάνετε δικό σας!

Μπείτε στο YouTube κανάλι του Gazzetta στις 20:00!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα