Mundial Live: Η «πόρτα» που... έφαγαν δεκάδες δημοσιογράφοι στο Αργεντινή - Μεξικό

Newsroom
Mundial Live: Η «πόρτα» που... έφαγαν δεκάδες δημοσιογράφοι στο Αργεντινή - Μεξικό
Πόσοι δημοσιογράφοι και από ποιες χώρες είχαν κάνει αίτηση για μια διαπίστευση στο Αργεντινή - Μεξικό δεν γνωρίζουμε όμως το βέβαιο από την ανταπόκριση του Γιάννη Λαμπίρη είναι ότι δεκάδες παρακολουθούν το ματς τηλεοπτικά και όχι δια ζώσης, αφού προηγουμένως είχαν στηθεί και σε ουρά...

Ο Γιάννης Λαμπίρης μετέφερε στο «Μundial Live», τη ζωντανή εκπομπή του Gazzetta για το Παγκόσμιο Κύπελλο με την υποστήριξη της Novibet, την... προσπάθεια δεκάδων δημοσιογράφων από όλη την υφήλιο για μια διαπίστευση στο Αργεντινή - Μεξικό και τις εικόνες από τις... ουρές έξω από το γήπεδο, καθώς η ανακοίνωση των... αποτελεσμάτων για τους τυχερούς εκδίδεται μόλις δύο ώρες πριν από κάθε αναμέτρηση.

Σε ζωντανή σύνδεση με τη Ντόχα ο απεσταλμένος του Gazzetta μετέφερε τη λατρεία των κατοίκων της πόλης για τους σούπερ σταρς όπως ο Μέσι, ο Κριστιάνο, ο Εμπαπέ και την αγωνία τους για τον τραυματισμό του Νεϊμάρ, ενώ αναφέρθηκε και στις αναποτελεσματικές προσπάθειες των διοργανωτών για τη δεντροφύτευση στην «καυτή» Ντόχα των 30 βαθμών Κελσίου.

 

Τελευταία Νέα