Ο σεφτές του Λεβαντόφσκι σε Μουντιάλ

Newsroom
Ο σεφτές του Λεβαντόφσκι σε Μουντιάλ
To Gazzetta σε συνεργασία με την Wolt κάνουν καθημερινά delivery τη φάση της ημέρας.

Η φάση της ημέρας δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από το πρώτο γκολ του Λεβαντόφσκι σε Μουντιάλ. Το ματς ανάμεσα στην Πολωνία και τη Σαουδική Αραβία βρισκόταν στο 82ο λεπτό, όταν οι Σαουδάραβες αμυντικοί μπερδεύτηκαν, ο στράικερ της Μπαρτσελόνα έκλεψε την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του Ρενάρ.

Το πόσο σημαντικό ήταν το συγκεκριμένο γκολ για τον Λεβαντόφσκι, φάνηκε και από τον τρόπο που πανηγύρισε. Μετά από ένα μικρό σπριντ, έκρυψε το πρόσωπο του στο γρασίδι και δάκρυσε από συγκίνηση. Για αυτό το λόγο, το Gazzetta και η Wolt επέλεξαν το συγκεκριμένο γκολ και σας το κάνουν Delivery ως τη Φάση της Ημέρας.

Μπορείτε να απολαύσετε την υπόλοιπη διοργάνωση παραγγέλνοντας μέσω του app της Wolt και χρησιμοποιώντας τον κωδικό GAZZETTA5, με τον οποίο έχετε έκπτωση 5 ευρώ στην πρώτη σας παραγγελία.

Δείτε περισσότερο για τη συγκεκριμένη φάση στο video που ακολουθεί:

@gazzetta.gr Απολαύστε το Μουντιάλ παραγγέλνοντας από το app της Wolt. Με τον κωδικό GAZZETTA5 έχετε έκπτωση 5 ευρώ στην 1η σας παραγγελία. #woltgreece #iamawolter ♬ πρωτότυπος ήχος - gazzetta.gr
 

Τελευταία Νέα