Ευκαιρίες στα combo bets του Μουντιάλ

G-Betting G-Betting
Ευκαιρίες στα combo bets του Μουντιάλ

bet365

Οι αναμετρήσεις του Μουντιάλ για την 2η αγωνιστική στον 5ο και τον 6ο όμιλο γεμίζουν την ημέρα και το κουπόνι της Κυριακής.

Στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας (12.00), η Ιαπωνία καλείται να «εξαργυρώσει» τη μεγάλη νίκη με ανατροπή κόντρα στη Γερμανία (2-1). Αντιμετωπίζει την Κόστα Ρίκα, που στη δική της πρεμιέρα γνώρισε την πιο βαριά ήττα στο Μουντιάλ από την Ισπανία (7-0).

Βάσει της εικόνας των δύο ομάδων, αλλά και των επιλογών στο ρόστερ, οι «σαμουράι» έχουν το προβάδισμα και θα προσπαθήσουν να αξιοποιήσουν την ευκαιρία. Οι αντίπαλοί τους επηρεασμένοι και από το βαρύ σκορ της πρεμιέρας, ενδεχομένως να αγωνιστούν πιο προσεκτικά. Το Combo Bet 1 & Under 3.5 κοστολογείται στο 2.00.

Το Βέλγιο πέτυχε τον στόχο του την πρώτη αγωνιστική, έστω και δύσκολα απέναντι στον Καναδά (1-0). Ωστόσο, η εικόνα της ομάδας του Ρομπέρτο Μαρτίνες ήταν προβληματική. Κόντρα στο Μαρόκο (15.00) θα πρέπει να παρουσιάσει μεγάλη βελτίωση αν θέλει να «καθαρίσει» την πρόκριση και την πρώτη θέση του ομίλου.

Tα «λιοντάρια» μετά το 0-0 κόντρα στην Κροατία, καλούνται να ρισκάρουν περισσότερο παρότι το έργο τους δεν φαίνεται εύκολο. Βέβαια, έδειξαν αρκετά καλύτερα σε επίπεδο φυσικής κατάστασης σε σχέση με τους Βέλγους και έχουν τη δυνατότητα να τους δημιουργήσουν προβλήματα στα μετόπισθεν. Το Goal/Goal τιμάται στο 1.84.

Η Κροατία ύστερα από τον βαθμό της πρεμιέρας «καίγεται» για τη νίκη κόντρα στον Καναδά (18.00). Ο τελευταίος βάσει της εικόνας του, αδικήθηκε από την ήττα κόντρα στους Βέλγους. Η «χρβάτσκα» έχει την εμπειρία, την ποιότητα και την υπομονή να βρει τους χώρους που χρειάζεται για να απειλήσει. Βέβαια, ο ενθουσιασμός του νεανικού ρόστερ του Τζον Χέρντμαν, θα είναι πρόβλημα για τον Μόντριτς και την παρέα του, που αν χρειαστεί να ακολουθήσουν γρήγορο ρυθμό θα τα βρουν σκούρα. Στο 1.90 η επιλογή του Goal/Goal.

Το πρόγραμμα της ημέρας κλείνει με «τιτανομαχία» ανάμεσα στην Ισπανία και τη Γερμανία (21.00). Η νέα «φουρνιά» των «φούριας ρόχας» μετά το σαρωτικό ξεκίνημα κόντρα στην Κόστα Ρίκα (7-0) πήρε για τα καλά φόρα και δείχνει έτοιμη για το πρώτο μεγάλο της τεστ στη διοργάνωση.

Θα συναντήσει τα «πάντσερ» με την πλάτη στον τοίχο, αφού η ήττα-σοκ από την Ιαπωνία (2-1) κράτησε την ομάδα στο «μηδέν» στη βαθμολογία. Η εικόνα των δύο ομάδων στο ξεκίνημα και η ποιότητά τους από τη μέση και μπροστά υπόσχεται ένα «ανοιχτό» ματς. Το Combo Bet Goal/Goal & Over 2.5 βρίσκεται στο 1.91.

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

G-Betting
G-Betting